Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,034
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

647
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات سطوح مختلف انرژی و پروتئین جیره بر عملکرد و خصوصیات لاشه بلدرچین های ژاپنی

صفحات

 صفحه شروع 55 | صفحه پایان 63

چکیده

 این تحقیق به منظور بررسی اثرات سطوح مختلف انرژی قابل سوخت و ساز و پروتئین خام جیره بر عملکرد (طی 24-5 و 38-25 روزگی) و خصوصیات لاشه بلدرچین های ژاپنی صورت گرفت. آزمایش به روش فاکتوریل 5×3 در قالب طرح کاملا تصادفی با 4 تکرار در هر تیمار و 40 پرنده در هر تکرار انجام شد. 15 جیره حاوی 3 سطح انرژی قابل سوخت و ساز (2800 ,2900 و 3000 کیلوکالری بر کیلوگرم) و 5 سطح پروتئین خام (22, 23, 24, 25 و 26%) مورد بررسی قرار گرفت. در 41 روزگی, 120 پرنده جهت بررسی خصوصیات لاشه کشتار شدند. اثر متقابل انرژی و پروتئین و همچنین اثر پروتئین بر صفات اندازه گیری شده معنی دار نبود. طی 24-5 روزگی, افزایش وزن روزانه در بلدرچین های تغذیه شده با 3000 کیلوکالری بر کیلوگرم انرژی قابل سوخت و ساز ( 4.42گرم) نسبت به سطوح دیگر بالاتر بود (P<0.01) و ضریب تبدیل غذایی در مورد سطح 3000 کیلوکالری بر کیلوگرم انرژی قابل سوخت و ساز (2.90) نسبت به 2800 کیلوکالری بر کیلوگرم انرژی قابل سوخت و ساز (3.21) پایین تر بود (P<0.01). طی 38-25 روزگی, با افزایش انرژی قابل سوخت و ساز از 2800 به 3000 کیلوکالری بر کیلوگرم افزایش وزن روزانه افزایش (6.16 گرم) و ضریب تبدیل غذایی (3.52) کاهش یافت (P<0.05). سطح انرژی بر خوراک مصرفی و بازده های لاشه, سینه و ران تاثیر معنی دار نداشت. در نتیجه استفاده از جیره های حاوی 3000 کیلوکالری بر کیلوگرم انرژی قابل سوخت و ساز و 22% پروتئین خام جهت حصول عملکرد مناسب بلدرچین های ژاپنی توصیه می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شیخ، ندا، مروج، حسین، شیوازاد، محمود، و توحیدی، آرمین. (1391). اثرات سطوح مختلف انرژی و پروتئین جیره بر عملکرد و خصوصیات لاشه بلدرچین های ژاپنی. تحقیقات تولیدات دامی، 1(2)، 55-63. SID. https://sid.ir/paper/237195/fa

    Vancouver: کپی

    شیخ ندا، مروج حسین، شیوازاد محمود، توحیدی آرمین. اثرات سطوح مختلف انرژی و پروتئین جیره بر عملکرد و خصوصیات لاشه بلدرچین های ژاپنی. تحقیقات تولیدات دامی[Internet]. 1391؛1(2):55-63. Available from: https://sid.ir/paper/237195/fa

    IEEE: کپی

    ندا شیخ، حسین مروج، محمود شیوازاد، و آرمین توحیدی، “اثرات سطوح مختلف انرژی و پروتئین جیره بر عملکرد و خصوصیات لاشه بلدرچین های ژاپنی،” تحقیقات تولیدات دامی، vol. 1، no. 2، pp. 55–63، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/237195/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا