مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

558
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

605
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر آبیاری تکمیلی بر عملکرد و کارایی مصرف آب سه رقم عدس (.Lens Culinaris L)

صفحات

 صفحه شروع 215 | صفحه پایان 227

چکیده

 در این پژوهش اثر اعمال چهار سطح آبیاری تکمیلی بر کارایی مصرف آب و عملکرد سه رقم عدس (کیمیا,ILL6037  و قزوین) در دو سال زراعی 92-1391 و 93-1392 بررسی شد. آزمایش ها در ایستگاه تحقیقاتی گروه مهندسی آب پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه رازی کرمانشاه, با بهره گیری از گلدان های موجود به صورت فاکتوریل دوعامله و بر پایه طرح کاملا تصادفی در سه تکرار انجام گرفت. سطوح مختلف آبیاری تکمیلی عبارت بود از: آبیاری در مراحل گل دهی, غلاف دهی, دانه دهی و یک حالت بدون انجام آبیاری تکمیلی. زمان اعمال تیمارهای آبیاری تکمیلی در مراحل گل دهی, غلاف دهی و دانه دهی, به ترتیب با مشاهده 50 درصد به گل نشستن بوته ها, غلاف بستن و شروع دانه بستن سنبله ها بود. نتایج نشان داد که بیشترین عملکرد دانه مربوط به رقم کیمیا در تیمار آبیاری تکمیلی در مرحله دانه دهی بود که به ترتیب برای سال های اول و دوم, 122.3 و 104.1 گرم در مترمربع به دست آمد. در هر دو سال, رقم کیمیا نسبت به دو رقم دیگر تحت تیمار آبیاری تکمیلی در مرحله دانه دهی, بیشترین کارایی مصرف آب را به خود اختصاص داد. همچنین بیشترین میزان پروتئین, از آن رقم کیمیا در تیمار دیم (بدون آبیاری تکمیلی) بود که به ترتیب برای سال های اول و دوم 30.01 و 30.60 درصد به دست آمد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قمرنیا، هوشنگ، خلدی رضائی، آزاده، و قبادی، مختار. (1394). بررسی اثر آبیاری تکمیلی بر عملکرد و کارایی مصرف آب سه رقم عدس (.Lens Culinaris L). مدیریت آب و آبیاری، 5(2)، 215-227. SID. https://sid.ir/paper/240131/fa

    Vancouver: کپی

    قمرنیا هوشنگ، خلدی رضائی آزاده، قبادی مختار. بررسی اثر آبیاری تکمیلی بر عملکرد و کارایی مصرف آب سه رقم عدس (.Lens Culinaris L). مدیریت آب و آبیاری[Internet]. 1394؛5(2):215-227. Available from: https://sid.ir/paper/240131/fa

    IEEE: کپی

    هوشنگ قمرنیا، آزاده خلدی رضائی، و مختار قبادی، “بررسی اثر آبیاری تکمیلی بر عملکرد و کارایی مصرف آب سه رقم عدس (.Lens Culinaris L)،” مدیریت آب و آبیاری، vol. 5، no. 2، pp. 215–227، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/240131/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button