مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,381
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

624
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی اثر کودهای آلی و شیمیایی بر برخی خصوصیات مورفولوژیک و زراعی بنه زعفران (.Crocus sativus L) در تربت حیدریه

صفحات

 صفحه شروع 36 | صفحه پایان 47

چکیده

 به منظور بررسی تاثیر کودهای آلی و شیمیایی روی برخی از صفات مورفولوژیک و زراعی زعفران (Crocus sativus L.), آزمایشی در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با چهار تکرار در تربت حیدریه در سال زراعی 91-1390 انجام شد. تیمارهای آزمایشی شامل کودهای آلی گاوی نیمه پوسیده (40 تن در هکتار), کود کمپوست (20 تن در هکتار), کود کامل NPK با نسبت های (نیتروژن 50 کیلو, فسفر و پتاسیم هر یک 25 کیلوگرم در هکتار) و شاهد (عدم استفاده از کود) بودند. صفات وزن و تعداد کل, بالای 8 گرم, 8-4 گرم, 4-1 گرم و کمتر از 1 گرم, طول, عرض و تعداد برگ و همچنین تعداد بوته اندازه گیری شدند. نتایج بررسی, اثرات معنی دار تیمارهای کودی را بر شاخص های رشدی زعفران نشان داد, اما برای بنه های با وزن مختلف, نوع کود موثر متفاوت بود. بیشترین میزان وزن کل بنه, وزن و تعداد بنه های بالای 8 گرم, تعداد بنه های 8-4 گرم, طول و عرض برگ ها مربوط به تیمار کود گاوی بود. بیشترین تعداد کل بنه ها, تعداد و وزن بنه های کمتر از 1 گرم در تیمار کود NPK مشاهده شد. همچنین بیشترین وزن بنه های 4-1 گرم مربوط به تیمار کود کمپوست بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    تیموری، صبورا، بهدانی، محمدعلی، قادری، محمدقادر، و صادقی، بهزاد. (1392). ارزیابی اثر کودهای آلی و شیمیایی بر برخی خصوصیات مورفولوژیک و زراعی بنه زعفران (.Crocus sativus L) در تربت حیدریه. پژوهش های زعفران، 1(1)، 36-47. SID. https://sid.ir/paper/240412/fa

    Vancouver: کپی

    تیموری صبورا، بهدانی محمدعلی، قادری محمدقادر، صادقی بهزاد. ارزیابی اثر کودهای آلی و شیمیایی بر برخی خصوصیات مورفولوژیک و زراعی بنه زعفران (.Crocus sativus L) در تربت حیدریه. پژوهش های زعفران[Internet]. 1392؛1(1):36-47. Available from: https://sid.ir/paper/240412/fa

    IEEE: کپی

    صبورا تیموری، محمدعلی بهدانی، محمدقادر قادری، و بهزاد صادقی، “ارزیابی اثر کودهای آلی و شیمیایی بر برخی خصوصیات مورفولوژیک و زراعی بنه زعفران (.Crocus sativus L) در تربت حیدریه،” پژوهش های زعفران، vol. 1، no. 1، pp. 36–47، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/240412/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button