APA:
کپیاحمدی، محسن، خاشعی سیوکی، عباس، و سیاری، محمدحسن. (1392). ارزیابی تاثیر نوع و مقدار زئولیت طبیعی کلینوپتیلولایت بر سبز شدن زعفران (.Crocus sativus L). پژوهش های زعفران، 1(2)، 97-109. SID. https://sid.ir/paper/240443/fa
Vancouver:
کپیاحمدی محسن، خاشعی سیوکی عباس، سیاری محمدحسن. ارزیابی تاثیر نوع و مقدار زئولیت طبیعی کلینوپتیلولایت بر سبز شدن زعفران (.Crocus sativus L). پژوهش های زعفران[Internet]. 1392؛1(2):97-109. Available from: https://sid.ir/paper/240443/fa
IEEE:
کپیمحسن احمدی، عباس خاشعی سیوکی، و محمدحسن سیاری، “ارزیابی تاثیر نوع و مقدار زئولیت طبیعی کلینوپتیلولایت بر سبز شدن زعفران (.Crocus sativus L)،” پژوهش های زعفران، vol. 1، no. 2، pp. 97–109، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/240443/fa