APA:
کپیزکی پور رحیم آبادی، الف.، فرعلیزاده، س.، و خانی پور، ع.ا.. (1395). ترکیب اسید چرب کیلکای معمولی ( Clupeonella cultriventris) تازه و دودی شور شده با نمک های مختلف. علوم محیطی خزر، 14(2 )، 117-124. SID. https://sid.ir/paper/240716/fa
Vancouver:
کپیزکی پور رحیم آبادی الف.، فرعلیزاده س.، خانی پور ع.ا.. ترکیب اسید چرب کیلکای معمولی ( Clupeonella cultriventris) تازه و دودی شور شده با نمک های مختلف. علوم محیطی خزر[Internet]. 1395؛14(2 ):117-124. Available from: https://sid.ir/paper/240716/fa
IEEE:
کپیالف. زکی پور رحیم آبادی، س. فرعلیزاده، و ع.ا. خانی پور، “ترکیب اسید چرب کیلکای معمولی ( Clupeonella cultriventris) تازه و دودی شور شده با نمک های مختلف،” علوم محیطی خزر، vol. 14، no. 2 ، pp. 117–124، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/240716/fa