مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

763
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ترکیب اسید چرب کیلکای معمولی ( Clupeonella cultriventris) تازه و دودی شور شده با نمک های مختلف

صفحات

 صفحه شروع 117 | صفحه پایان 124

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 متن کامل این مقاله به زبان انگلیسی می باشد، لطفا برای مشاهده متن کامل مقاله به بخش انگلیسی مراجعه فرمایید.لطفا برای مشاهده متن کامل این مقاله اینجا را کلیک کنید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    زکی پور رحیم آبادی، الف.، فرعلیزاده، س.، و خانی پور، ع.ا.. (1395). ترکیب اسید چرب کیلکای معمولی ( Clupeonella cultriventris) تازه و دودی شور شده با نمک های مختلف. علوم محیطی خزر، 14(2 )، 117-124. SID. https://sid.ir/paper/240716/fa

    Vancouver: کپی

    زکی پور رحیم آبادی الف.، فرعلیزاده س.، خانی پور ع.ا.. ترکیب اسید چرب کیلکای معمولی ( Clupeonella cultriventris) تازه و دودی شور شده با نمک های مختلف. علوم محیطی خزر[Internet]. 1395؛14(2 ):117-124. Available from: https://sid.ir/paper/240716/fa

    IEEE: کپی

    الف. زکی پور رحیم آبادی، س. فرعلیزاده، و ع.ا. خانی پور، “ترکیب اسید چرب کیلکای معمولی ( Clupeonella cultriventris) تازه و دودی شور شده با نمک های مختلف،” علوم محیطی خزر، vol. 14، no. 2 ، pp. 117–124، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/240716/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button