APA:
کپیهوشیار جبل کندی، فرناز، عباسپور، علی، رسولی صدقیانی، میرحسن، و اصغری، حمیدرضا. (1396). تأثیر بقایای آلی مختلف بر برخی خصوصیات و روند تغییرات عناصر غذایی در فرآیند تولید ورمی کمپوست. زیست شناسی خاک، 5(2)، 185-194. SID. https://sid.ir/paper/241358/fa
Vancouver:
کپیهوشیار جبل کندی فرناز، عباسپور علی، رسولی صدقیانی میرحسن، اصغری حمیدرضا. تأثیر بقایای آلی مختلف بر برخی خصوصیات و روند تغییرات عناصر غذایی در فرآیند تولید ورمی کمپوست. زیست شناسی خاک[Internet]. 1396؛5(2):185-194. Available from: https://sid.ir/paper/241358/fa
IEEE:
کپیفرناز هوشیار جبل کندی، علی عباسپور، میرحسن رسولی صدقیانی، و حمیدرضا اصغری، “تأثیر بقایای آلی مختلف بر برخی خصوصیات و روند تغییرات عناصر غذایی در فرآیند تولید ورمی کمپوست،” زیست شناسی خاک، vol. 5، no. 2، pp. 185–194، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/241358/fa