مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

976
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

620
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر اسانس شوید بر برخی از فراسنجه های خونی، غلظت کلسترول زرده تخم مرغ، قدرت جوجه درآوری و کیفیت جوجه در مرغ های مادر گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 15 | صفحه پایان 24

چکیده

 هدف این آزمایش, اثر اسانس شوید روی برخی از فراسنجه های خونی, غلظت کلسترول زرده تخم مرغ, قدرت جوجه درآوری و کیفیت جوجه مرغ ­های مادر گوشتی بود. تعداد 80 قطعه مرغ و 8 قطعه خروس از سویه تجاری راس 308 انتخاب و به طور تصادفی به 4 تیمار, 2 تکرار و 10 زیر مشاهده در هر تکرار تقسیم بندی شدند. یک تیمار به عنوان شاهد (فاقد اسانس) در نظر گرفته شد. تیمارهای دیگر از 10, 20 و 40 میلی لیتر اسانس به ازای هر 100 کیلوگرم خوراک, به مدت 4 هفته تغذیه شدند. اسانس شوید اثر معنی داری بر غلظت تری گلیسرید و HDL پلاسما نداشت, ولی به طور معنی داری غلظت کلسترول پلاسما را افزایش داد (P<0.05) اثر اسانس شوید روی غلظت کلسترول زرده تخم مرغ معنی دار نبود. همچنین بین تیمارها از نظر کیفیت جوجه اثر معنی داری مشاهده نشد. افزودن اسانس شوید به جیره درصد جوجه درآوری را به طور معنی داری افزایش داد (P<0.05). به طور کلی نتایج این مطالعه نشان داد که استفاده از اسانس شوید در سطح 10 میلی لیتر به ازای هر 100 کیلوگرم خوراک در جیره مرغ های مادر گوشتی, به طور معنی دار درصد جوجه درآوری را بهبود می بخشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شاعری، میلاد، محیط، اردشیر، انصاری پیرسرایی، زربخت، و تقی زاده، محسن. (1391). اثر اسانس شوید بر برخی از فراسنجه های خونی, غلظت کلسترول زرده تخم مرغ, قدرت جوجه درآوری و کیفیت جوجه در مرغ های مادر گوشتی. پژوهش های تولیدات دامی، 3(6)، 15-24. SID. https://sid.ir/paper/241390/fa

    Vancouver: کپی

    شاعری میلاد، محیط اردشیر، انصاری پیرسرایی زربخت، تقی زاده محسن. اثر اسانس شوید بر برخی از فراسنجه های خونی, غلظت کلسترول زرده تخم مرغ, قدرت جوجه درآوری و کیفیت جوجه در مرغ های مادر گوشتی. پژوهش های تولیدات دامی[Internet]. 1391؛3(6):15-24. Available from: https://sid.ir/paper/241390/fa

    IEEE: کپی

    میلاد شاعری، اردشیر محیط، زربخت انصاری پیرسرایی، و محسن تقی زاده، “اثر اسانس شوید بر برخی از فراسنجه های خونی, غلظت کلسترول زرده تخم مرغ, قدرت جوجه درآوری و کیفیت جوجه در مرغ های مادر گوشتی،” پژوهش های تولیدات دامی، vol. 3، no. 6، pp. 15–24، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/241390/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button