Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

641
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

563
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین ارزش تغذیه ای و تاثیر سطوح مختلف کشت مخلوط ماشک-جو جیره بر عملکرد پرواری بره های نر مغانی

صفحات

 صفحه شروع 131 | صفحه پایان 138

چکیده

 به منظور تعیین ارزش تغذیه ای و تاثیر سطوح مختلف کشت مخلوط ماشک- جو جیره بر عملکرد پرواری, فراسنجه های خونی, قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی و ارزیابی اقتصادی جیره های آزمایشی از 16 رأس بره پرواری مغانی در قالب طرح کاملاً تصادفی با 4 جیره آزمایشی به مدت 75 روز استفاده شدند. جیره های غذایی شامل 1) جیره پایه بدون کشت مخلوط ماشک- جو, 2) جیره حاوی 33 درصد کشت مخلوط ماشک- جو با یونجه خشک, 3) جیره حاوی 66 درصد کشت مخلوط ماشک- جو با یونجه خشک و 4) جیره حاوی 100 درصد کشت مخلوط ماشک- جو بود. مقدار انرژی قابل متابولیسم کشت مخلوط ماشک- جو با استفاده از داده های آزمون تولید گاز, 64/2 مگاکالری بر کیلوگرم برآورد شد. جیره های آزمایشی اثر معنی داری بر تغییر وزن بره ها, افزایش وزن روزانه و ضریب تبدیل غذایی داشت. قابلیت هضم ظاهری ماده خشک و پروتئین خام نیز بطور معنی داری تحت تاثیر جیره های آزمایشی قرار گرفت. جیره های آزمایشی اثر معنی داری بر غلظت گلوکز خون بره ها داشت (002/0=P). بر اساس نتایج به دست آمده جایگزینی علوفه کشت مخلوط ماشک- جو به میزان 33 درصد با بخش علوفه ای و کنسانتره ای جیره متوازن بر اساس احتیاجات مواد مغذی دام, قابل توصیه است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    میرزایی آقچه قشلاق، فرزاد، و عبدی بنمار، حسین. (1394). تعیین ارزش تغذیه ای و تاثیر سطوح مختلف کشت مخلوط ماشک-جو جیره بر عملکرد پرواری بره های نر مغانی. پژوهش های تولیدات دامی، 6(12 )، 131-138. SID. https://sid.ir/paper/241406/fa

    Vancouver: کپی

    میرزایی آقچه قشلاق فرزاد، عبدی بنمار حسین. تعیین ارزش تغذیه ای و تاثیر سطوح مختلف کشت مخلوط ماشک-جو جیره بر عملکرد پرواری بره های نر مغانی. پژوهش های تولیدات دامی[Internet]. 1394؛6(12 ):131-138. Available from: https://sid.ir/paper/241406/fa

    IEEE: کپی

    فرزاد میرزایی آقچه قشلاق، و حسین عبدی بنمار، “تعیین ارزش تغذیه ای و تاثیر سطوح مختلف کشت مخلوط ماشک-جو جیره بر عملکرد پرواری بره های نر مغانی،” پژوهش های تولیدات دامی، vol. 6، no. 12 ، pp. 131–138، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/241406/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا