مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

797
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

644
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات α- توکوفرول استات، پوست و عصاره پوست انار بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و معدنی شدن استخوان جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 11

چکیده

 این مطالعه به منظور بررسی اثرات α-توکوفرول استات, پوست و عصاره پوست انار در جیره های حاوی روغن ماهی بر عملکرد, قابلیت هضم مواد مغذی و معدنی شدن استخوان جوجه های گوشتی, انجام شد. تعداد 384 قطعه جوجه خروس گوشتی یکروزه سویه راس 308 در قالب طرح کاملا تصادفی, با 8 تیمار غذایی و4 تکرار و 12 قطعه جوجه در هر تکرار, به مدت 42 روز تغذیه شدند. هشت تیمار غذایی شامل: جیره شاهد فاقد افزودنی, جیره شاهد به همراه 200 میلی گرم در کیلوگرم α- توکوفرول استات, جیره های شاهد به همراه 100, 200 و 300 میلی گرم در کیلوگرم عصاره پوست انار و جیره های شاهد حاوی 10, 20 و 30 گرم در کیلوگرم پوست انار بودند. افزودن 200 میلی گرم در کیلوگرم عصاره پوست انار, عملکرد بهتری را در مقایسه با جیره شاهد, پوست انار و α-توکوفرول استات نشان دادند (05/0>P). قابلیت هضم مدفوعی کلسیم, پروتئین, چربی و درصد خاکستر و کلسیم استخوان اختلاف معنی داری را در مقایسه جیره شاهد با جیره حاوی α-توکوفرول استات, پوست و عصاره پوست انار نشان دادند (05/0>P). با افزودن پوست انار و افزایش میزان آن در جیره, قابلیت هضم ایلئومی و مدفوعی تانن های متراکم و قابل هیدرولیز کاهش نشان داد (05/0>P). نتایج این آزمایش نشان می دهد, افزودن 200 میلی گرم در کیلوگرم عصاره پوست انار به جیره سبب بهبود عملکرد جوجه های گوشتی بدون اثرات منفی بر قابلیت هضم مواد مغذی در طیور گوشتی شده است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صالح، حسن، گلیان، ابوالقاسم، کرمانشاهی، حسن، فرهوش، رضا، و میرکزهی، محمدطاهر. (1394). اثرات α- توکوفرول استات, پوست و عصاره پوست انار بر عملکرد, قابلیت هضم مواد مغذی و معدنی شدن استخوان جوجه های گوشتی. پژوهش های تولیدات دامی، 6(12 )، 1-11. SID. https://sid.ir/paper/241407/fa

    Vancouver: کپی

    صالح حسن، گلیان ابوالقاسم، کرمانشاهی حسن، فرهوش رضا، میرکزهی محمدطاهر. اثرات α- توکوفرول استات, پوست و عصاره پوست انار بر عملکرد, قابلیت هضم مواد مغذی و معدنی شدن استخوان جوجه های گوشتی. پژوهش های تولیدات دامی[Internet]. 1394؛6(12 ):1-11. Available from: https://sid.ir/paper/241407/fa

    IEEE: کپی

    حسن صالح، ابوالقاسم گلیان، حسن کرمانشاهی، رضا فرهوش، و محمدطاهر میرکزهی، “اثرات α- توکوفرول استات, پوست و عصاره پوست انار بر عملکرد, قابلیت هضم مواد مغذی و معدنی شدن استخوان جوجه های گوشتی،” پژوهش های تولیدات دامی، vol. 6، no. 12 ، pp. 1–11، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/241407/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button