Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,068
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

616
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات آنتی اکسیدانی α-توکوفرول استات، پوست و عصاره پوست انار در جیره های حاوی روغن ماهی بر کیفیت گوشت ران و سینه جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 305 | صفحه پایان 317

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صالح، حسن، گلیان، ابوالقاسم، کرمانشاهی، حسن، فرهوش، رضا، و ابریشم چی، پوران. (1394). اثرات آنتی اکسیدانی α-توکوفرول استات, پوست و عصاره پوست انار در جیره های حاوی روغن ماهی بر کیفیت گوشت ران و سینه جوجه های گوشتی. پژوهش های علوم دامی ایران، 7(3)، 305-317. SID. https://sid.ir/paper/218356/fa

    Vancouver: کپی

    صالح حسن، گلیان ابوالقاسم، کرمانشاهی حسن، فرهوش رضا، ابریشم چی پوران. اثرات آنتی اکسیدانی α-توکوفرول استات, پوست و عصاره پوست انار در جیره های حاوی روغن ماهی بر کیفیت گوشت ران و سینه جوجه های گوشتی. پژوهش های علوم دامی ایران[Internet]. 1394؛7(3):305-317. Available from: https://sid.ir/paper/218356/fa

    IEEE: کپی

    حسن صالح، ابوالقاسم گلیان، حسن کرمانشاهی، رضا فرهوش، و پوران ابریشم چی، “اثرات آنتی اکسیدانی α-توکوفرول استات, پوست و عصاره پوست انار در جیره های حاوی روغن ماهی بر کیفیت گوشت ران و سینه جوجه های گوشتی،” پژوهش های علوم دامی ایران، vol. 7، no. 3، pp. 305–317، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/218356/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا