APA:
کپیصالح، حسن، گلیان، ابوالقاسم، کرمانشاهی، حسن، فرهوش، رضا، و ابریشم چی، پوران. (1394). اثرات آنتی اکسیدانی α-توکوفرول استات, پوست و عصاره پوست انار در جیره های حاوی روغن ماهی بر کیفیت گوشت ران و سینه جوجه های گوشتی. پژوهش های علوم دامی ایران، 7(3)، 305-317. SID. https://sid.ir/paper/218356/fa
Vancouver:
کپیصالح حسن، گلیان ابوالقاسم، کرمانشاهی حسن، فرهوش رضا، ابریشم چی پوران. اثرات آنتی اکسیدانی α-توکوفرول استات, پوست و عصاره پوست انار در جیره های حاوی روغن ماهی بر کیفیت گوشت ران و سینه جوجه های گوشتی. پژوهش های علوم دامی ایران[Internet]. 1394؛7(3):305-317. Available from: https://sid.ir/paper/218356/fa
IEEE:
کپیحسن صالح، ابوالقاسم گلیان، حسن کرمانشاهی، رضا فرهوش، و پوران ابریشم چی، “اثرات آنتی اکسیدانی α-توکوفرول استات, پوست و عصاره پوست انار در جیره های حاوی روغن ماهی بر کیفیت گوشت ران و سینه جوجه های گوشتی،” پژوهش های علوم دامی ایران، vol. 7، no. 3، pp. 305–317، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/218356/fa