مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

814
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

604
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه اثر رنگدانه های آستاگزانتین و لبو (Beta vulgaris conditiva) بر فاکتورهای سرمی خون ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحات

 صفحه شروع 43 | صفحه پایان 50

چکیده

 مطالعه حاضر به بررسی مقایسه ای اثر آستاگزانتین و پودر لبو (Beta vulgaris conditiva) در جیره غذایی بر روی برخی از فاکتورهای سرمی خون ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) پرداخته است. در این بررسی از 5 تیمار با 3 تکرار استفاده شد. جیره های غذایی شامل 41 میلی گرم بر کیلوگرم آستاگزانتین, دوزهای 20 (تیمار 3), 40 (تیمار 4), 60 (تیمار5) میلیگرم بر کیلو گرم لبو بودند. میانگین وزن اولیه ماهیان 21.29 ± 0.90 گرم بود به مدت هشت هفته مورد تغذیه قرار گرفتند. پس از طی دوره آزمایش تعدادی از ماهیان از هر تکرار به طور تصادفی انتخاب شدند و پس از بیهوشی خونگیری شدند. پس از آزمون نرمالیته Shaρiro – wilk و ANOVA و مقایسه میانگین ها در سطح اطمینان 0.05 توسط تست جداساز دانکن نتایج نشان داد که بیشترین میزان پروتئین کل, آلبومین, گلوکز کورتیزول, ALP مربوط به تیمار 5 (لبو 60 ppm) و کمترین میزان تری گلیسرید و کلسترول مربوط به تیمار 5 و کمترین میزان کورتیزول مربوط به تیمار شاهد بوده با توجه به تحلیل های انجام گرفته می توان بیان کرد که پودر لبو باعث کاهش چربی و قند خون و بالابردن سیستم ایمنی ماهی قزل آلا رنگین کمان می شود که بهترین دوز موثر پودر لبو 60 میلی گرم (تیمار 5) می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    علی تبار، علی اکبر، حسینی فرد، سیدمهدی، و قبادی، شایان. (1395). مقایسه اثر رنگدانه های آستاگزانتین و لبو (Beta vulgaris conditiva) بر فاکتورهای سرمی خون ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). علوم تکثیر و آبزی پروری، 4(11 )، 43-50. SID. https://sid.ir/paper/241661/fa

    Vancouver: کپی

    علی تبار علی اکبر، حسینی فرد سیدمهدی، قبادی شایان. مقایسه اثر رنگدانه های آستاگزانتین و لبو (Beta vulgaris conditiva) بر فاکتورهای سرمی خون ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). علوم تکثیر و آبزی پروری[Internet]. 1395؛4(11 ):43-50. Available from: https://sid.ir/paper/241661/fa

    IEEE: کپی

    علی اکبر علی تبار، سیدمهدی حسینی فرد، و شایان قبادی، “مقایسه اثر رنگدانه های آستاگزانتین و لبو (Beta vulgaris conditiva) بر فاکتورهای سرمی خون ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،” علوم تکثیر و آبزی پروری، vol. 4، no. 11 ، pp. 43–50، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/241661/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button