مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

580
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

498
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر جیره های حاوی سطوح مختلف آستازانتین برشاخص های تولید مثلی و رشد لارو ماهی طلایی (Carassius auratus)

صفحات

 صفحه شروع 29 | صفحه پایان 50

چکیده

 این تحقیق به منظور تأثیر استفاده از رنگدانه آستازانتین در افزایش راندمان تولید لارو ماهی قرمز در چهار تیمار و سه تکرار در زمستان 1393 انجام پذیرفت. به این منظور 12 حوضچه فایبرگلاس 4 مترمکعبی آماده ودرهر حوضچه 50 عدد مولد ماده طلایی با وزن متوسط 19/2± 21/47 گرم در آذرماه رهاسازی شدند. چهار نوع جیره غذایی حاوی مقادیر صفر, 50, 100 و 150 میلی گرم در کیلوگرم غذا آستازانتین تهیه و به مدت 3 ماه براساس 5 درصد زی توده وزنی شان تغذیه شدند. در فروردین ماه سال 1394 مولدین ماده هر حوضچه با نرهایی که فقط از جیره شاهد تغذیه شده بودند؛ بصورت انفرادی تلقیح شده و کلیه خصوصیات زیستی مولدین مورد بررسی قرار گرفت. در مرحله پرورش لارو, لاروهای تولید شده از هر تیمار در مخازن جداگانه ای نگهداری شده و میزان تغییرات وزنی لاروها در قبل و بعد از جذب کیسه زرده و همچنین ضریب چاقی و درصد بازماندگی لاروهای هر تیمار مورد بررسی قرار گرفت. همچنین خصوصیات ریخت شناسی لاروها شامل طول نوتوکورد, ارتفاع بدن و مساحت کیسه زرده در قبل و بعد از جذب کیسه زرده تعیین و مقایسه شد. نتایج کلی این تحقیق نشان داد که آستازانتین با غلظت 150 میلی گرم در کیلوگرم جیره در بسیاری از شاخص های مورد بررسی باعث بهبود خصوصیات تولیدمثلی مولدین, تخم ها و همچنین لاروها شده است و تخم های لقاح یافته و لاروهای حاصله از این تیمار درصدبازماندگی بیشتری داشته و باعث افزایش راندمان تولید می شوند. در نتیجه مقدار 150 میلی گرم در کیلوگرم آستازانتین در جیره برای ماهیان گرمابی توصیه می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    تیزکار، بابک، بهمنی، محمود، حسین زاده صحافی، همایون، ذوقی شلمانی، افشار، زحمتکش کومله، عسگر، و منصف کسمایی، حمید. (1398). اثر جیره های حاوی سطوح مختلف آستازانتین برشاخص های تولید مثلی و رشد لارو ماهی طلایی (Carassius auratus). توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)، 13(2 )، 29-50. SID. https://sid.ir/paper/241928/fa

    Vancouver: کپی

    تیزکار بابک، بهمنی محمود، حسین زاده صحافی همایون، ذوقی شلمانی افشار، زحمتکش کومله عسگر، منصف کسمایی حمید. اثر جیره های حاوی سطوح مختلف آستازانتین برشاخص های تولید مثلی و رشد لارو ماهی طلایی (Carassius auratus). توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)[Internet]. 1398؛13(2 ):29-50. Available from: https://sid.ir/paper/241928/fa

    IEEE: کپی

    بابک تیزکار، محمود بهمنی، همایون حسین زاده صحافی، افشار ذوقی شلمانی، عسگر زحمتکش کومله، و حمید منصف کسمایی، “اثر جیره های حاوی سطوح مختلف آستازانتین برشاخص های تولید مثلی و رشد لارو ماهی طلایی (Carassius auratus)،” توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)، vol. 13، no. 2 ، pp. 29–50، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/241928/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button