APA:
کپیفلاح پور، فهیمه، بنایی، مهدی، و جوادزاده، نرگس. (1396). اثرات تجویز خوراکی عصاره گل ختمی (.Althaea officinalis) بر سلول های خونی و برخی آنزیم های کبدی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)، 11(1 )، 105-117. SID. https://sid.ir/paper/242056/fa
Vancouver:
کپیفلاح پور فهیمه، بنایی مهدی، جوادزاده نرگس. اثرات تجویز خوراکی عصاره گل ختمی (.Althaea officinalis) بر سلول های خونی و برخی آنزیم های کبدی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)[Internet]. 1396؛11(1 ):105-117. Available from: https://sid.ir/paper/242056/fa
IEEE:
کپیفهیمه فلاح پور، مهدی بنایی، و نرگس جوادزاده، “اثرات تجویز خوراکی عصاره گل ختمی (.Althaea officinalis) بر سلول های خونی و برخی آنزیم های کبدی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)،” توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)، vol. 11، no. 1 ، pp. 105–117، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/242056/fa