مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,136
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

654
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی باکتریایی ماهیان مبتلا به استرپتوکوکوزیس و ارزیابی مقاومت آنتی بیوتیکی آنها در مراکز تکثیر و پرورش قزل آلا رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) استان گیلان

صفحات

 صفحه شروع 103 | صفحه پایان 112

چکیده

 بیماری استرپتوکوکوزیس یکی ازعوامل تلفات در مراکز تکثیر و پرورش ماهیان قزل الای رنگین کمان در استان گیلان است. این مطالعه در سال های 1393-1392 در 7 مزرعه پرورش ماهی قزل آلا در استان گیلان انجام گردید هدف از این تحقیق شناسایی عوامل بروز استرپتوکوکوزیس و مقاومت آنتی بیوتیکی آنها در استخرهای پرورشی استان گیلان بود ماهیان بیمار (168 عدد و با میانگین وزنی 50-25 گرم) دارای علایم بالینی از جمله تیرگی پوست, اگزوفتالمی (بیرون زدگی چشم) خونریزی چشم, پوست و قاعده باله ها بصورت فصلی مورد نمونه برداری قرار گرفتند. نمونه برداری از اندام های کبد, کلیه, طحال و در بعضی موارد از مغز انجام شد و کشت در محیط های کشت آگار خوندار (BA) و تریپتیکاز سویا آگار (TSA) صورت گرفت. حضور علایم بالینی نشان دهنده وجود بیماری در تمام فصول دیده شد. میزان بروز استرپتوکوکوزیس در مزارع منتخب پرورش ماهی قزل آلای استان گیلان 39.29 % بود. درصد فراوانی گونه های احتمالی مسبب استرپتوکوکوزیس به ترتیب شناخته شده در این مطالعه استرپتوکوک اینیایی (33.3 % ), استرپتوکوکوس آگالاکتیه (39.4 %) و انتروکوکوس فکالیس (27.3%) بودند. بررسی مقاومت آنتی بیوتیکی عوامل باکتریایی مولد استرپتوکوکوزیس در این بررسی نشان داد که بیشترین مقاومت نسبت به باسیتراسین و لینکومایسین (100 - 92 درصد) بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فئید، منیره، و رمضانی، بابک. (1397). بررسی باکتریایی ماهیان مبتلا به استرپتوکوکوزیس و ارزیابی مقاومت آنتی بیوتیکی آنها در مراکز تکثیر و پرورش قزل آلا رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) استان گیلان. توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)، 12(2 )، 103-112. SID. https://sid.ir/paper/242121/fa

    Vancouver: کپی

    فئید منیره، رمضانی بابک. بررسی باکتریایی ماهیان مبتلا به استرپتوکوکوزیس و ارزیابی مقاومت آنتی بیوتیکی آنها در مراکز تکثیر و پرورش قزل آلا رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) استان گیلان. توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)[Internet]. 1397؛12(2 ):103-112. Available from: https://sid.ir/paper/242121/fa

    IEEE: کپی

    منیره فئید، و بابک رمضانی، “بررسی باکتریایی ماهیان مبتلا به استرپتوکوکوزیس و ارزیابی مقاومت آنتی بیوتیکی آنها در مراکز تکثیر و پرورش قزل آلا رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) استان گیلان،” توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)، vol. 12، no. 2 ، pp. 103–112، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/242121/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button