مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,679
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

657
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی ترکیبات بدن ماهی بنی (Barbus sharpeyi) در محدوده گروه های طولی مختلف در منابع آبی استان خوزستان

صفحات

 صفحه شروع 65 | صفحه پایان 76

چکیده

 این تحقیق با هدف تجزیه لاشه ماهی بنی در مقاطع مختلف رشد انجام شد. هدف نهایی این تحقیق دستیابی به اطلاعات اولیه به منظور تنظیم فرمولاسیون جیره تخصصی این ماهی در مراحل پرورش می باشد. در این تحقیق 413 قطعه ماهی بنی (Barbus sharpeyi) در دامنه طولی 30 تا 440 میلی متر از منابع آبی استان خوزستان (هور شادگان و هورالعظیم) صید گردید. به منظور بررسی میزان پروتئین, چربی, خاکستر, فسفر, کلسیم و پروفیل اسیدهای آمینه ماهیان مذکور, در گروه های طولی مختلف دسته بندی گردیدند. بیشترین میزان پروتئین لاشه در گروه های طولی 30 تا 95 میلی متر مشاهده گردید. بطوریکه با افزایش طول ماهی, میزان پروتئین لاشه کاهش نشان داد. کمترین میزان چربی لاشه نیزمربوط به گروه طولی 100-149 میلی متر بود, به نحویکه با کاهش میزان پروتئین در گروه های طولی, افزایش میزان چربی در لاشه ماهی بنی مشاهده شد. بیشترین میزان خاکستر لاشه در گروه طولی 30-99 میلی متر دیده شود و بعد از آن با افزایش میزان طول ماهی بنی, از میزان خاکستر کالبد آن کاسته به طوری که کمترین میزان در گروه طولی 360 تا 440 میلی متر مشاهده گردید. روند تغییرات میزان فسفر و کلسیم لاشه نیز از میزان خاکستر آن تبعیت کردند. حداکثر میزان انرژی در گروه طولی 250 تا 359 میلی متر تحت تاثیر افزایش میزان چربی لاشه در این گروه مشاهده گردید. پروتئین بدن ماهی متشکل از اسید آمینه ضروری آرژنین, هیستدین, لوسین, لیزین, میتونین, فنیل آلانین, ترئونین و والین می باشد و در افراد مختلف یک گونه از الگوی یکسان پیروی می نماید که این موضوع ناشی از سنتز پروتئین های بدن ماهی براساس اطلاعات وراثتی DNA است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شریفیان، منصور. (1393). بررسی ترکیبات بدن ماهی بنی (Barbus sharpeyi) در محدوده گروه های طولی مختلف در منابع آبی استان خوزستان. توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)، 8(3)، 65-76. SID. https://sid.ir/paper/242169/fa

    Vancouver: کپی

    شریفیان منصور. بررسی ترکیبات بدن ماهی بنی (Barbus sharpeyi) در محدوده گروه های طولی مختلف در منابع آبی استان خوزستان. توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)[Internet]. 1393؛8(3):65-76. Available from: https://sid.ir/paper/242169/fa

    IEEE: کپی

    منصور شریفیان، “بررسی ترکیبات بدن ماهی بنی (Barbus sharpeyi) در محدوده گروه های طولی مختلف در منابع آبی استان خوزستان،” توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)، vol. 8، no. 3، pp. 65–76، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/242169/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button