APA:
کپیناصحی، محمد، تربتی نژاد، نورمحمد، رضایی، مرتضی، و قورچی، تقی. (1397). اثر عصاره الکلی ضایعات چای سبز بر تجزیه پذیری شکمبه ای و قابلیت هضم روده ای کنجاله سویا. پژوهش در نشخوار کنندگان، 6(4 )، 101-116. SID. https://sid.ir/paper/244028/fa
Vancouver:
کپیناصحی محمد، تربتی نژاد نورمحمد، رضایی مرتضی، قورچی تقی. اثر عصاره الکلی ضایعات چای سبز بر تجزیه پذیری شکمبه ای و قابلیت هضم روده ای کنجاله سویا. پژوهش در نشخوار کنندگان[Internet]. 1397؛6(4 ):101-116. Available from: https://sid.ir/paper/244028/fa
IEEE:
کپیمحمد ناصحی، نورمحمد تربتی نژاد، مرتضی رضایی، و تقی قورچی، “اثر عصاره الکلی ضایعات چای سبز بر تجزیه پذیری شکمبه ای و قابلیت هضم روده ای کنجاله سویا،” پژوهش در نشخوار کنندگان، vol. 6، no. 4 ، pp. 101–116، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/244028/fa