APA:
کپیشهابی، حامد، و چاشنی دل، یداله. (1393). اثر روغن کانولا و اسانس پونه کوهی بر عملکرد, فراسنجه های خونی و خصوصیات شیمیایی لاشه بره های پرواری دالاق. پژوهش در نشخوار کنندگان، 2(1)، 33-50. SID. https://sid.ir/paper/244100/fa
Vancouver:
کپیشهابی حامد، چاشنی دل یداله. اثر روغن کانولا و اسانس پونه کوهی بر عملکرد, فراسنجه های خونی و خصوصیات شیمیایی لاشه بره های پرواری دالاق. پژوهش در نشخوار کنندگان[Internet]. 1393؛2(1):33-50. Available from: https://sid.ir/paper/244100/fa
IEEE:
کپیحامد شهابی، و یداله چاشنی دل، “اثر روغن کانولا و اسانس پونه کوهی بر عملکرد, فراسنجه های خونی و خصوصیات شیمیایی لاشه بره های پرواری دالاق،” پژوهش در نشخوار کنندگان، vol. 2، no. 1، pp. 33–50، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/244100/fa