APA:
کپیحمزه کلکناری، هانی، قربانی، محمد، شاهنوشی، ناصر، و وریدی، مهدی. (1397). تعیین کننده های نظام های انگیزشی پذیرش سیستم HACCP مطالعه موردی: صنایع غذایی استان خراسان رضوی. اقتصاد کشاورزی و توسعه، 26(104 )، 23-45. SID. https://sid.ir/paper/24538/fa
Vancouver:
کپیحمزه کلکناری هانی، قربانی محمد، شاهنوشی ناصر، وریدی مهدی. تعیین کننده های نظام های انگیزشی پذیرش سیستم HACCP مطالعه موردی: صنایع غذایی استان خراسان رضوی. اقتصاد کشاورزی و توسعه[Internet]. 1397؛26(104 ):23-45. Available from: https://sid.ir/paper/24538/fa
IEEE:
کپیهانی حمزه کلکناری، محمد قربانی، ناصر شاهنوشی، و مهدی وریدی، “تعیین کننده های نظام های انگیزشی پذیرش سیستم HACCP مطالعه موردی: صنایع غذایی استان خراسان رضوی،” اقتصاد کشاورزی و توسعه، vol. 26، no. 104 ، pp. 23–45، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/24538/fa