APA:
کپیکیانی، غفار، و حاجی پور، عباس. (1395). برآورد ترکیب پذیری ارقام محلی و اصلاح شده برنج از طریق تجزیه لاین X تستر. تحقیقات غلات، 6(1)، 57-64. SID. https://sid.ir/paper/246647/fa
Vancouver:
کپیکیانی غفار، حاجی پور عباس. برآورد ترکیب پذیری ارقام محلی و اصلاح شده برنج از طریق تجزیه لاین X تستر. تحقیقات غلات[Internet]. 1395؛6(1):57-64. Available from: https://sid.ir/paper/246647/fa
IEEE:
کپیغفار کیانی، و عباس حاجی پور، “برآورد ترکیب پذیری ارقام محلی و اصلاح شده برنج از طریق تجزیه لاین X تستر،” تحقیقات غلات، vol. 6، no. 1، pp. 57–64، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/246647/fa