مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

597
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

493
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

پرورش پاروپای آب شیرین Acanthocyclops robustus با استفاده از جیره های جلبکی و غیرجلبکی در شرایط آزمایشگاهی

صفحات

 صفحه شروع 15 | صفحه پایان 31

چکیده

 تاثیر 6 جیره غذایی مختلف شامل جلبک (Scenedesmus quadricauda), کود مرغی + کود گاوی به نسبت 1:1, اسفناج + جعفری + گشنیز به نسبت 1:1:1, جلبک + خاک, کود + خاک, و سبزی + خاک در پرورش پاروپای آب شیرین Acanthocyclops robustus در شرایط دمای 23±1oC, 12:12 ساعت تاریکی: روشنایی و شدت نور 60 میکرومول فوتون بر مترمربع در ثانیه بررسی شد. بالاترین تراکم جمعیت (1282.6±163.7 فرد در لیتر), بالاترین میزان رشد ویژه (0.17±0.0 در روز), کوتاه ترین زمان دو برابر شدن جمعیت (4.0±0.10 روز) در تغذیه با جلبک + خاک به دست آمد. تولید ناپلیوس 727.3±42.4, 272.3±23.5, 267.6±17.7, 147.0±18.2, 33.6±3.8 و 25.0±7.1 فرد در لیتر و تولید کپه پودیت 311.3±26.8, 124.3±11.1, 183.0±13.0, 59.0±7.1, 14.3±8.1 و 17.6±3.6 فرد در لیتر به ترتیب در جیرهای جلبک, جلبک + خاک, سبزی, سبزی + خاک, کود + خاک و کود به دست آمد. همچنین تولید افراد بالغ به ترتیب 208.5±26.8, 51.6±16.5, 192.7±23.7, 91.7±28.4, 8.7±3.6 و 8.7±5.4 فرد در لیتر بود. بیشترین طول (663.8±29.1 میکرون) و عرض بدن (526.2±23.7 میکرون) با تغذیه تیمار سبزی + خاک و سبزی به دست آمد. تعداد ناپلیوس, کپه پودیت, بالغین, طول و عرض بدن در جمعیت A. robustus با BOD, COD و EC آب همبستگی معنادار نشان داد. یافته ها بیانگر پتانسیل مناسب پاروپای A. robustus در پرورش با جیره های جلبکی و غیرجلبکی بر اساس میزان تولید, رشد, اندازه بدن, BOD و COD می باشد, اما عملکرد مناسب تر در تغذیه با جلبک + خاک و سبزی به دست آمد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شرفی، رامین، فرهادیان، امیدوار، و سلیمانی، محسن. (1393). پرورش پاروپای آب شیرین Acanthocyclops robustus با استفاده از جیره های جلبکی و غیرجلبکی در شرایط آزمایشگاهی. علوم و فنون شیلات، 3(1)، 15-31. SID. https://sid.ir/paper/246873/fa

    Vancouver: کپی

    شرفی رامین، فرهادیان امیدوار، سلیمانی محسن. پرورش پاروپای آب شیرین Acanthocyclops robustus با استفاده از جیره های جلبکی و غیرجلبکی در شرایط آزمایشگاهی. علوم و فنون شیلات[Internet]. 1393؛3(1):15-31. Available from: https://sid.ir/paper/246873/fa

    IEEE: کپی

    رامین شرفی، امیدوار فرهادیان، و محسن سلیمانی، “پرورش پاروپای آب شیرین Acanthocyclops robustus با استفاده از جیره های جلبکی و غیرجلبکی در شرایط آزمایشگاهی،” علوم و فنون شیلات، vol. 3، no. 1، pp. 15–31، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/246873/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button