مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,016
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

568
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر جلبک Chlorella vulgaris و مخمر Saccharomyces cerevisiae بر رشد، پروتئین و ترکیب اسیدهای آمینه کل و آزاد روتیفر Brachionus calyciflorus

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 14

چکیده

 اثر 3 تیمار غذایی, شامل جلبک Chlorella vulgaris در 2 غلظت 106 و 107 سلول در میلی لیتر و یک تیمار از مخمر Saccharomyces cerevisiae, بر رشد, پروتئین و پروفیل اسیدهای آمینه کل و آزاد روتیفر Brachionus calyciflorus پس از 10 روز تغذیه بررسی شد. نرخ رشد ویژه روتیفر تغذیه شده با جلبک نسبت به مخمر معنی دار بود (p>0.05), ولی تفاوت معنی داری بین دو غلظت جلبک مشاهده نشد. حداکثر تراکم روتیفر (1790±10.7 تعداد در میلی لیتر) در غلظت بالای جلبک به طور معنی داری (p>0.05) بیش از غلظت پایین (525±41.1) و تیمار حاوی مخمر (115±2.1) بود. میزان پروتئین در تیمار مخمر نسبت به تیمار غلظت پایین جلبک به طور معنی داری بیشتر بود (p>0.05). مقادیر اسیدهای آمینه کل در تیمارهای مخمر, غلظت بالا و غلظت پایین جلبک به ترتیب 250.66±16, 198.82±14 و 112.15±10 میلی گرم بر گرم نمونه بود (p>0.05). حداکثر و حداقل مقدار اسیدهای آمینه آزاد در روتیفر تغذیه شده با مخمر نانوایی (8.77±1.1) و غلظت پایین جلبک (4.04±0.3) مشاهده شد (p>0.05). بر اساس این تحقیق, روتیفر تغذیه شده با جلبک در مقایسه با مخمر میزان رشد بالاتری را نشان داد, ولی میزان پروتئین و اسیدهای آمینه در روتیفر تغذیه شده با مخمر نسبت به جلبک کلرلا بالاتر بود. همچنین در تیمار با غلظت بالای جلبک, میزان اسیدهای آمینه کل بدن افزایش نسبی نشان داد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    احمدی فرد، نصراله، عابدیان کناری، عبدالمحمد، و احمدی، احمد. (1395). اثر جلبک Chlorella vulgaris و مخمر Saccharomyces cerevisiae بر رشد, پروتئین و ترکیب اسیدهای آمینه کل و آزاد روتیفر Brachionus calyciflorus. علوم و فنون شیلات، 5(1)، 1-14. SID. https://sid.ir/paper/246882/fa

    Vancouver: کپی

    احمدی فرد نصراله، عابدیان کناری عبدالمحمد، احمدی احمد. اثر جلبک Chlorella vulgaris و مخمر Saccharomyces cerevisiae بر رشد, پروتئین و ترکیب اسیدهای آمینه کل و آزاد روتیفر Brachionus calyciflorus. علوم و فنون شیلات[Internet]. 1395؛5(1):1-14. Available from: https://sid.ir/paper/246882/fa

    IEEE: کپی

    نصراله احمدی فرد، عبدالمحمد عابدیان کناری، و احمد احمدی، “اثر جلبک Chlorella vulgaris و مخمر Saccharomyces cerevisiae بر رشد, پروتئین و ترکیب اسیدهای آمینه کل و آزاد روتیفر Brachionus calyciflorus،” علوم و فنون شیلات، vol. 5، no. 1، pp. 1–14، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/246882/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button