APA:
کپیمحمدی، نرگس، اجاق، سیدمهدی، و باباخانی لشکان، آریا. (1394). بررسی پایداری اکسیداتیو روغن ماهی با استفاده از عصاره هیدروالکلی بیلهر (Dorema aucheri) تحت حرارت مایکروویو. علوم و فنون شیلات، 4(1)، 83-92. SID. https://sid.ir/paper/246893/fa
Vancouver:
کپیمحمدی نرگس، اجاق سیدمهدی، باباخانی لشکان آریا. بررسی پایداری اکسیداتیو روغن ماهی با استفاده از عصاره هیدروالکلی بیلهر (Dorema aucheri) تحت حرارت مایکروویو. علوم و فنون شیلات[Internet]. 1394؛4(1):83-92. Available from: https://sid.ir/paper/246893/fa
IEEE:
کپینرگس محمدی، سیدمهدی اجاق، و آریا باباخانی لشکان، “بررسی پایداری اکسیداتیو روغن ماهی با استفاده از عصاره هیدروالکلی بیلهر (Dorema aucheri) تحت حرارت مایکروویو،” علوم و فنون شیلات، vol. 4، no. 1، pp. 83–92، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/246893/fa