مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

675
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

507
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ویژگی های آنتی اکسیدانی عصاره بیلهر (Dorema aucheri) و کاربرد آن در روغن ماهی

صفحات

 صفحه شروع 91 | صفحه پایان 96

چکیده

 بسیاری از گیاهان دارای خواص دارویی بوده و دارای اثر آنتی اکسیدانی, ضدالتهابی, ضدمیکروبی و ضدسرطانی می باشند. اخیراً توجه به ترکیبات آنتی اکسیدانی طبیعی به منظور استفاده در صنایع دارویی و غذایی به دلیل عوارض ناخواسته آنتی اکسیدان های مصنوعی افزایش یافته است. ترکیبات پلی فنل از جمله ترکیبات بسیار مهم گیاهان بوده که دارای اثرات آنتی اکسیدانی می باشند. این ترکیبات در تمام اندام های گیاهان یافت شده و بنابراین جزء مهمی از رژیم غذایی انسان را تشکیل می دهند. در این مطالعه, شرایط استخراج شامل استفاده از سه حلال آب, اتانول و آب/ اتانول به نسبت 1 به 15 حلال به نمونه به مدت 24 ساعت بود. فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره های حاصل با دو روش قدرت کاهندگی آهن و خاصیت آنتی اکسیدانی کل مورد سنجش قرار گرفت. مقادیر تیوباربیتوریک اسید و اسیدهای چرب آزاد برای ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی این عصاره به کار رفت. اثرات آنتی اکسیدانی بیلهر در سیستم روغن ماهی نشان داد که اختلاف معنی داری بین مقادیر تیوباربیتوریک اسید و اسیدهای چرب آزاد با نمونه شاهد وجود دارد و توانست به خوبی در طی نگهداری از روغن ماهی محافظت کند. بنابراین عصاره بیلهر می تواند به عنوان یک ترکیب با خواص کاربردی دارای اهمیت می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    محمدی، نرگس، اجاق، سیدمهدی، و باباخانی لشکان، آریا. (1394). ویژگی های آنتی اکسیدانی عصاره بیلهر (Dorema aucheri) و کاربرد آن در روغن ماهی. فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، 9(3 )، 91-96. SID. https://sid.ir/paper/161611/fa

    Vancouver: کپی

    محمدی نرگس، اجاق سیدمهدی، باباخانی لشکان آریا. ویژگی های آنتی اکسیدانی عصاره بیلهر (Dorema aucheri) و کاربرد آن در روغن ماهی. فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)[Internet]. 1394؛9(3 ):91-96. Available from: https://sid.ir/paper/161611/fa

    IEEE: کپی

    نرگس محمدی، سیدمهدی اجاق، و آریا باباخانی لشکان، “ویژگی های آنتی اکسیدانی عصاره بیلهر (Dorema aucheri) و کاربرد آن در روغن ماهی،” فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، vol. 9، no. 3 ، pp. 91–96، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/161611/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button