APA:
کپیمحمدی، نرگس، اجاق، سیدمهدی، و باباخانی لشکان، آریا. (1394). ویژگی های آنتی اکسیدانی عصاره بیلهر (Dorema aucheri) و کاربرد آن در روغن ماهی. فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، 9(3 )، 91-96. SID. https://sid.ir/paper/161611/fa
Vancouver:
کپیمحمدی نرگس، اجاق سیدمهدی، باباخانی لشکان آریا. ویژگی های آنتی اکسیدانی عصاره بیلهر (Dorema aucheri) و کاربرد آن در روغن ماهی. فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)[Internet]. 1394؛9(3 ):91-96. Available from: https://sid.ir/paper/161611/fa
IEEE:
کپینرگس محمدی، سیدمهدی اجاق، و آریا باباخانی لشکان، “ویژگی های آنتی اکسیدانی عصاره بیلهر (Dorema aucheri) و کاربرد آن در روغن ماهی،” فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، vol. 9، no. 3 ، pp. 91–96، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/161611/fa