مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,959
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات به کاربردن کائولین روی تنش آبی در پسته رقم اوحدی

صفحات

 صفحه شروع 9 | صفحه پایان 14

چکیده

 اثرات به کاربردن کائولین روی تنش آبی در پسته رقم اوحدی مورد بررسی قرار گرفت. این آزمایش در یکی از سایت های تحقیقاتی موسسه تحقیقات پسته رفسنجان (استان کرمان) در سال 2009 صورت گرفت. نتایج نشان داد که اثرات منفرد و متقابل همه تیمارها روی جذب عناصر در برگ معنی دار می باشد, اگرچه این اثرات در تمام این عناصر مورد آزمایش هماهنگ نمی باشد. در اکثر فاکتورها, شاهد با 30 روز دوره آبیاری و کائولین کمتر, اثر بیشتری در جذب در برگ ها داشته است. آبیاری کمتر و غلظت بالاتر محلول پاشی کائولین مقدار قندهای جامد محلول را افزایش داده است. افزایش غلظت پرولین بیشتر با تیمار اثر متقابل کائولین 2.5% و آبیاری کم اثر پذیرفته است و همچنین سطح برگ با تیمار منفرد کائولین روند کاهشی نشان می دهد, اما اثر متقابل کائولین و آبیاری کمتر باعث افزایش سطح برگ شده است. دوره های آبیاری کمتر باعث کاهش تولید کل میوه, درصد پوکی, و باعث افزایش وزن تازه (تقریبا تا 50%), درصد خندانی فندقه ها, درصد زودخندانی فندقه ها, درصد ترک نامنظمی فندقه ها و شاخص اونس شده است. غلظت بالاتر کائولین وزن تازه, درصد فندقه های بسته را افزایش داده و تولید کل پسته, پوکی, زود خندانی فندقه ها را کاهش داده است. اثر متقابل این تیمارها سبب افزایش وزن تازه, درصد فندقه-های بسته, اونس فندقه شده و میزان کل میوه پسته تولید شده, فندقه های ترک خورده, پوکی و زود خندانی را کاهش داده است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    عزیزی، ا.، حکم آبادی، ح.، پیری، س.، و ربیعی، و.. (1392). اثرات به کاربردن کائولین روی تنش آبی در پسته رقم اوحدی. مجله بین المللی خشکبار، 4(4)، 9-14. SID. https://sid.ir/paper/247741/fa

    Vancouver: کپی

    عزیزی ا.، حکم آبادی ح.، پیری س.، ربیعی و.. اثرات به کاربردن کائولین روی تنش آبی در پسته رقم اوحدی. مجله بین المللی خشکبار[Internet]. 1392؛4(4):9-14. Available from: https://sid.ir/paper/247741/fa

    IEEE: کپی

    ا. عزیزی، ح. حکم آبادی، س. پیری، و و. ربیعی، “اثرات به کاربردن کائولین روی تنش آبی در پسته رقم اوحدی،” مجله بین المللی خشکبار، vol. 4، no. 4، pp. 9–14، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/247741/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button