Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

494
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر روغن های مختلف بر عملکرد تولیدی جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 111 | صفحه پایان 116

چکیده

 متن کامل این مقاله به زبان انگلیسی می باشد, لطفا برای مشاهده متن کامل مقاله به بخش انگلیسی مراجعه فرمایید.لطفا برای مشاهده متن کامل این مقاله اینجا را کلیک کنید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    داس، جی.بی.، حسین، ام.ای.، و اکبر، ام.آ.. (1392). اثر روغن های مختلف بر عملکرد تولیدی جوجه های گوشتی. مجله کاربردی علوم دامی ایران (Iranian Journal Of Applied Animal Science)، 4(1)، 111-116. SID. https://sid.ir/paper/249828/fa

    Vancouver: کپی

    داس جی.بی.، حسین ام.ای.، اکبر ام.آ.. اثر روغن های مختلف بر عملکرد تولیدی جوجه های گوشتی. مجله کاربردی علوم دامی ایران (Iranian Journal Of Applied Animal Science)[Internet]. 1392؛4(1):111-116. Available from: https://sid.ir/paper/249828/fa

    IEEE: کپی

    جی.بی. داس، ام.ای. حسین، و ام.آ. اکبر، “اثر روغن های مختلف بر عملکرد تولیدی جوجه های گوشتی،” مجله کاربردی علوم دامی ایران (Iranian Journal Of Applied Animal Science)، vol. 4، no. 1، pp. 111–116، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/249828/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا