Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,071
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

274
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر غلظت انرژی و مواد مغذی جیره بر عملکرد جوجه های آمیخته گوشتی آرین

صفحات

 صفحه شروع 125 | صفحه پایان 134

چکیده

 اثر سطوح مختلف انرژی جیره بر عملکرد جوجه های آمیخته گوشتی آرین و نیز بازدهی اقتصادی جیره ها در دو آزمایش مشابه بررسی گردید. آزمایش ها به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی, با پنج جیره و دو جنس انجام گرفت. جیره های غذایی به ترتیب محتوی 2800, 2900, 3000, 3100 و 3200 کیلوکالری انرژی قابل متابولیسم در کیلوگرم برای دوره آغازین (0-40 هفتگی) و 2900, 3000, 3100, 3200 و 3300 کیلوکالری انرژی قابل متابولیسم در کیلوگرم برای دوره رشد (4-7 هفتگی) بودند. نسبت انرژی قابل متابولیسم به مواد مغذی در تمام جیره ها ثابت نگهداشته شد. آزمایش اول در فصل تابستان و آزمایش دوم در فصل پاییز اجرا گردید.در هر دو آزمایش, افزودن وزن و ضریب تبدیل غذایی با ارزش تراکم انرژی در جیره بهبود یافت (P<0.01). میزان مصرف خوراک فقط در تابستان تحت تاثیر نوع جیره واقع شد (P<0.01), به طوری که جوجه های تغذیه شده با جیره های حاوی پایین ترین سطح انرژی, خوراک کمتری نسبت به سایر گروه های آزمایشی مصرف نمودند. هم چنین, نسبت چربی محوطه شکمی به وزن لاشه جوجه ها, فقط در آزمایش اول تحت تاثیر نوع جیره واقع شد, و در جیره حاوی پایین ترین سطح انرژی کمتر از سایر گروه ها بوده است (P<0.01). هزینه خوراک مصرف شده به ازای تولید هر کیلو مرغ زنده در هر دو نوبت آزمایش, به طور معکوس تحت تاثیر نوع جیره غذایی قرار گرفت (P<0.01), به طوری که با کاهش تراکم انرژی جیره, بازده اقتصادی افزایش یافت. برتری جنس نر به لحاظ افزایش وزن, ضریب تبدیل غذایی, ذخیره کمتر چربی در محوطه شکمی, و هزینه کمتر خوراک به ازای تولید یک کیلو وزن زنده در هر دو آزمایش معنی دار بوده است(P<0.01).

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

ظهیرالدینی، همایون، میرایی آشتیانی، سیدرضا، شیوازاد، محمود، و نیک خواه، علی. (1380). اثر غلظت انرژی و مواد مغذی جیره بر عملکرد جوجه های آمیخته گوشتی آرین. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 5(2)، 125-134. SID. https://sid.ir/paper/437178/fa

Vancouver: کپی

ظهیرالدینی همایون، میرایی آشتیانی سیدرضا، شیوازاد محمود، نیک خواه علی. اثر غلظت انرژی و مواد مغذی جیره بر عملکرد جوجه های آمیخته گوشتی آرین. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1380؛5(2):125-134. Available from: https://sid.ir/paper/437178/fa

IEEE: کپی

همایون ظهیرالدینی، سیدرضا میرایی آشتیانی، محمود شیوازاد، و علی نیک خواه، “اثر غلظت انرژی و مواد مغذی جیره بر عملکرد جوجه های آمیخته گوشتی آرین،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 5، no. 2، pp. 125–134، 1380، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/437178/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا