Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,027
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

592
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعه فراوانی ژن حدت hlyA باکتری لیستریا مونوسیتوژنز در سبزیجات تازه با استفاده از واکنش زنجیره ای پلی مراز

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 5

چکیده

لیستریامونوسیتوژنز یک پاتوژن سرمادوست مهم غذایی است که ممکن است در سبزیجات تازه یافت شود. انواع سبزیجات مختلف می توانند در انتقال لیستریا به انسان و همه گیریلیستریوز نقش داشته باشند. هدف از این مطالعه ارزیابی شیوع لیستریامونوسیتوژنز و مطالعه فراوانی ژن hlyA در سبزیجات تازه در شهرستان شهرکرد بود. این مطالعه به صورت مقطعی-توصیفی بر روی 145 نمونه سبزیجات تازه جمع آوری شده از شهرستان شهرکرد انجام گرفت. جداسازی لیستریامونوسیتوژنز با استفاده از محیط کشت اختصاصی صورت پذیرفت و سپس فراوانی ژن hlyA با واکنش زنجیره ای پلی مراز و با استفاده از پرایمر های اختصاصی مورد مطالعه قرار گرفت.از مجموع نمونه های مورد مطالعه, 81 نمونه (56 درصد) از نظر لیستریا مثبت تشخیص داده شدند که از این تعداد 54 نمونه (67 درصد) دارای ژن hlyA بودند. یافته های ما نشان می دهد که لیستریامونوسیتوژنز در سبزیجات منطقه مورد مطالعه از فراوانی نسبتا زیادی برخوردار است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مومنی، حسین، شریف زاده، علی، و بشیری، معصومه. (1393). مطالعه فراوانی ژن حدت hlyA باکتری لیستریا مونوسیتوژنز در سبزیجات تازه با استفاده از واکنش زنجیره ای پلی مراز. میکروب شناسی مواد غذایی، 1(3)، 1-5. SID. https://sid.ir/paper/250697/fa

    Vancouver: کپی

    مومنی حسین، شریف زاده علی، بشیری معصومه. مطالعه فراوانی ژن حدت hlyA باکتری لیستریا مونوسیتوژنز در سبزیجات تازه با استفاده از واکنش زنجیره ای پلی مراز. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1393؛1(3):1-5. Available from: https://sid.ir/paper/250697/fa

    IEEE: کپی

    حسین مومنی، علی شریف زاده، و معصومه بشیری، “مطالعه فراوانی ژن حدت hlyA باکتری لیستریا مونوسیتوژنز در سبزیجات تازه با استفاده از واکنش زنجیره ای پلی مراز،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 1، no. 3، pp. 1–5، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/250697/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا