APA:
کپیعلی محمدی، افشین، جوادی، افشین، و یغما، الهام. (1398). مطالعه اثر ضدمیکروبی عصاره آبی برگ گردو و مقایسه روش های دیسک دیفیوژن و چاهک گذاری. میکروب شناسی مواد غذایی، 6(1 )، 90-101. SID. https://sid.ir/paper/250732/fa
Vancouver:
کپیعلی محمدی افشین، جوادی افشین، یغما الهام. مطالعه اثر ضدمیکروبی عصاره آبی برگ گردو و مقایسه روش های دیسک دیفیوژن و چاهک گذاری. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1398؛6(1 ):90-101. Available from: https://sid.ir/paper/250732/fa
IEEE:
کپیافشین علی محمدی، افشین جوادی، و الهام یغما، “مطالعه اثر ضدمیکروبی عصاره آبی برگ گردو و مقایسه روش های دیسک دیفیوژن و چاهک گذاری،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 6، no. 1 ، pp. 90–101، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/250732/fa