مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

711
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی آلودگی پوشش های سلفون ایرانی مورد استفاده در مواد غذایی به باکتری های ایجاد کننده بیماری های حاصل از غذا

صفحات

 صفحه شروع 47 | صفحه پایان 54

چکیده

 اامروزه استفاده از پوشش سلفون به ویژه برای مواد غذایی در دنیا رواج بسیاری دارد. این پوشش نسبت به هوا, چربی, ترکیبات روغنی و مهمتر از همه باکتری نفوذ ناپذیر است و همین مسئله استفاده از آن را برای بسته بندی غذایی بسیار مفید ساخته است. باسیلوس سرئوس واستافیلوکوکوس آرئوس از مهمترین پاتوژن ها و رایجترین عامل ایجاد بیماری های حاصل از غذا می باشند. ده عدد سلفون ایرانی با برندهای مختلف انتخاب گردید و توسط روش های بیوشیمیایی و رقتهای سریالی, شناسایی صورت گرفت. پس از شناسایی میکروارگانیسم, از محیط کشت اختصاصی آنها برای تایید حضور باکتری های مورد نظر استفاده گردید. از میان ده نمونه سلفون, هفت نمونه عاری از هرگونه آلودگی بوده در حالی که تنها دو نمونه دارای آلودگی از جنس باسیلوس سرئوس و یک نمونه آلودگی از جنس استافیلوکوکوس آرئوس دیده شد. طبق نتایج حاصل از رقت های سریالی, CFU/gr 6X104, CFU/gr 102×2 باسیلوس سرئوس و CFU/gr 7X101 استافیلوکوکوس آرئوس شمارش گردید. حداکثر مجاز باسیلوس سرئوس و استافیلوکوکوس آرئوس در هر گرم از سلفون باید توسط سازمان های بین المللی استاندارد سازی تعیین گردد. همچنین اهمیت حضور باسیلوس سرئوس و استافیلوکوکوس آرئوس بر روی سطح سلفون ها و بیماری های حاصل از آن در پوشش سلفون که با مواد غذایی در ارتباط است, نیاز به بررسی مداوم دارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قاسمیان صفایی، حاجیه، میرزایی، نسرین، بهرامی، احمدرضا، سعیدی، بیان، و رحیمی، ابراهیم. (1397). بررسی آلودگی پوشش های سلفون ایرانی مورد استفاده در مواد غذایی به باکتری های ایجاد کننده بیماری های حاصل از غذا. میکروب شناسی مواد غذایی، 5(1 )، 47-54. SID. https://sid.ir/paper/250742/fa

    Vancouver: کپی

    قاسمیان صفایی حاجیه، میرزایی نسرین، بهرامی احمدرضا، سعیدی بیان، رحیمی ابراهیم. بررسی آلودگی پوشش های سلفون ایرانی مورد استفاده در مواد غذایی به باکتری های ایجاد کننده بیماری های حاصل از غذا. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1397؛5(1 ):47-54. Available from: https://sid.ir/paper/250742/fa

    IEEE: کپی

    حاجیه قاسمیان صفایی، نسرین میرزایی، احمدرضا بهرامی، بیان سعیدی، و ابراهیم رحیمی، “بررسی آلودگی پوشش های سلفون ایرانی مورد استفاده در مواد غذایی به باکتری های ایجاد کننده بیماری های حاصل از غذا،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 5، no. 1 ، pp. 47–54، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/250742/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button