مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

779
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

516
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر آموزش توزیع غذا بر میزان باقیمانده غذا در بیمارستان بوعلی تهران در سال 1389

صفحات

 صفحه شروع 72 | صفحه پایان 81

چکیده

 زمینه و هدف: افزایش باقیمانده غذایی بخصوص در بیمارستان می تواند منجر به کاهش دریافت غذا و رضایت مشتری و نیز افزایش هزینه درمان شود. هدف این مطالعه تعیین تاثیر آموزش اصول خدمات غذایی به کارکنان بخش غذا بر میزان باقیمانده غذایی جهت ارتقای کترینگ بیمارستان می باشد.روش بررسی: پژوهش حاضر, یک مطالعه مقطعی از نوع کاربردی است. جامعه آن, کارکنان و بیماران بخش های ارتوپدی, شیمی درمانی و جراحی و همراهان آنها است (n=130) و نمونه گیری به صورت سرشماری می باشد. ابزار مطالعه پرسشنامه رضایت سنجی و چک لیست مشاهده ای باقیمانده غذایی است. پرسشنامه, توسط افراد مورد مطالعه و چک لیست مشاهده ای توسط خود پژوهشگران, تکمیل گردید. روایی و پایایی ابزار بوسیله روایی سازه و ضریب آلفا کرونباخ, تعیین شد. جهت بررسی تاثیر آموزش مذکور از آزمون t-test و آزمون های توصیفی استفاده شد.یافته ها: بین میزان باقیمانده غذایی قبل و بعد از آموزش پرسنل تفاوت معنی داری مشاهده شد (p=0.001, t=-5.36). میانگین باقیمانده غذا در وعده صبحانه در بعد از آموزش از 1.8 به 0.7, وعده نهار از 2.09 به 1.89 و در وعده شام از 2.2 به 1.6 تنزل نمود.نتیجه گیری: به نظر می رسد برنامه های آموزشی برای کارکنان بتواند سطح دانش آنها را نسبت به وظایف خود افزوده و نقاط ضعف و قوت آنها را در راستای بهبود کیفیت عملکرد, به نحوی که منجر به رضایت مشتری و سودآوری بیمارستان شود, نشان دهد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    طبیبی، سیدجمال الدین، ملکی، محمدرضا، و قاضی عسگر، مهسا. (1390). تاثیر آموزش توزیع غذا بر میزان باقیمانده غذا در بیمارستان بوعلی تهران در سال 1389. پیاورد سلامت، 5(5)، 72-81. SID. https://sid.ir/paper/149842/fa

    Vancouver: کپی

    طبیبی سیدجمال الدین، ملکی محمدرضا، قاضی عسگر مهسا. تاثیر آموزش توزیع غذا بر میزان باقیمانده غذا در بیمارستان بوعلی تهران در سال 1389. پیاورد سلامت[Internet]. 1390؛5(5):72-81. Available from: https://sid.ir/paper/149842/fa

    IEEE: کپی

    سیدجمال الدین طبیبی، محمدرضا ملکی، و مهسا قاضی عسگر، “تاثیر آموزش توزیع غذا بر میزان باقیمانده غذا در بیمارستان بوعلی تهران در سال 1389،” پیاورد سلامت، vol. 5، no. 5، pp. 72–81، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/149842/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button