APA:
کپیبخشی، فاطمه، و جهادی، مهشید. (1396). بهینه سازی تولید رنگدانه نارنجی توسط قارچ موناسکوس پورپورئوس از ضایعات خرما به روش سطح پاسخ. میکروب شناسی مواد غذایی، 4(4 )، 31-39. SID. https://sid.ir/paper/250743/fa
Vancouver:
کپیبخشی فاطمه، جهادی مهشید. بهینه سازی تولید رنگدانه نارنجی توسط قارچ موناسکوس پورپورئوس از ضایعات خرما به روش سطح پاسخ. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1396؛4(4 ):31-39. Available from: https://sid.ir/paper/250743/fa
IEEE:
کپیفاطمه بخشی، و مهشید جهادی، “بهینه سازی تولید رنگدانه نارنجی توسط قارچ موناسکوس پورپورئوس از ضایعات خرما به روش سطح پاسخ،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 4، no. 4 ، pp. 31–39، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/250743/fa