مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

861
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,012
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثرات سدیم آزید، دما و زمان گرمخانه گذاری بر تولید رنگدانه کاروتنوئیدی از میکروکوس روزئوس

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 14

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    یلمه، محمود، خمیری، مرتضی، قائمی، عزت اله، رمضان پور، سیده ساناز، و قربانی، محمد. (1395). بررسی اثرات سدیم آزید, دما و زمان گرمخانه گذاری بر تولید رنگدانه کاروتنوئیدی از میکروکوس روزئوس. میکروب شناسی مواد غذایی، 3(4)، 1-14. SID. https://sid.ir/paper/250759/fa

    Vancouver: کپی

    یلمه محمود، خمیری مرتضی، قائمی عزت اله، رمضان پور سیده ساناز، قربانی محمد. بررسی اثرات سدیم آزید, دما و زمان گرمخانه گذاری بر تولید رنگدانه کاروتنوئیدی از میکروکوس روزئوس. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1395؛3(4):1-14. Available from: https://sid.ir/paper/250759/fa

    IEEE: کپی

    محمود یلمه، مرتضی خمیری، عزت اله قائمی، سیده ساناز رمضان پور، و محمد قربانی، “بررسی اثرات سدیم آزید, دما و زمان گرمخانه گذاری بر تولید رنگدانه کاروتنوئیدی از میکروکوس روزئوس،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 3، no. 4، pp. 1–14، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/250759/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button