APA:
کپییلمه، محمود، خمیری، مرتضی، قائمی، عزت اله، رمضان پور، سیده ساناز، و قربانی، محمد. (1395). بررسی اثرات سدیم آزید, دما و زمان گرمخانه گذاری بر تولید رنگدانه کاروتنوئیدی از میکروکوس روزئوس. میکروب شناسی مواد غذایی، 3(4)، 1-14. SID. https://sid.ir/paper/250759/fa
Vancouver:
کپییلمه محمود، خمیری مرتضی، قائمی عزت اله، رمضان پور سیده ساناز، قربانی محمد. بررسی اثرات سدیم آزید, دما و زمان گرمخانه گذاری بر تولید رنگدانه کاروتنوئیدی از میکروکوس روزئوس. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1395؛3(4):1-14. Available from: https://sid.ir/paper/250759/fa
IEEE:
کپیمحمود یلمه، مرتضی خمیری، عزت اله قائمی، سیده ساناز رمضان پور، و محمد قربانی، “بررسی اثرات سدیم آزید, دما و زمان گرمخانه گذاری بر تولید رنگدانه کاروتنوئیدی از میکروکوس روزئوس،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 3، no. 4، pp. 1–14، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/250759/fa