APA:
کپیرحیمی فرد، ناهید، حسین زاده، بهرنگ، و شعیبی، شهرام. (1398). بررسی مقایسه ای اثرات ضد باکتریایی ژل رویال و عسل طبیعی و ترکیب آن ها بر روی سویه استاندارد هلیکوباکترپیلوری. میکروب شناسی مواد غذایی، 6(2 )، 1-10. SID. https://sid.ir/paper/250775/fa
Vancouver:
کپیرحیمی فرد ناهید، حسین زاده بهرنگ، شعیبی شهرام. بررسی مقایسه ای اثرات ضد باکتریایی ژل رویال و عسل طبیعی و ترکیب آن ها بر روی سویه استاندارد هلیکوباکترپیلوری. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1398؛6(2 ):1-10. Available from: https://sid.ir/paper/250775/fa
IEEE:
کپیناهید رحیمی فرد، بهرنگ حسین زاده، و شهرام شعیبی، “بررسی مقایسه ای اثرات ضد باکتریایی ژل رویال و عسل طبیعی و ترکیب آن ها بر روی سویه استاندارد هلیکوباکترپیلوری،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 6، no. 2 ، pp. 1–10، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/250775/fa