مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

3,320
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

759
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی مقایسه ای اثرات ضد باکتریایی ژل رویال و عسل طبیعی و ترکیب آن ها بر روی سویه استاندارد هلیکوباکترپیلوری

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 10

چکیده

 حدود نیمی از جمعیت جهان به باکتری هلیکوباکترپیلوری آلوده بوده که باعث ایجاد زخم معده و دوازدهه, و در صورت عدم درمان و ریشه کنی منجر به سرطان معده می­ شود. درمان این بیماری آسان نبوده و نیاز به تجویز دوز بالایی از ترکیب چند آنتی بیوتیک دارد لذا یافتن درمان جایگزین, مانند یک محصول ضد میکروبی جدید از منابع طبیعی از جمله محصولات زنبور عسل مثل عسل و ژل رویال ضروری به نظر می رسد. عسل به واسطه اسمولاریته بالا, اسیدیته پائین, محتوای پراکسید هیدروژن و اجزای غیر پراکسیدی آن و ژل رویال به واسطه پروتئین رویالیزین, اسید چرب ترانس-10-هیدروکسی2-دسنوئیک اسید, و پپتیدهای ژلینز دارای طیف وسیعی از فعالیت ضد باکتریایی می­ باشند. در این مطالعه خاصیت ضد هلیکو باکترپیلوری عسل آویشن و ژل رویال برداشت شده از کندوهای مستقر در منطقه دماوند و نیز ترکیب آن ها به روش تعیین حداقل غلظت ممانعت کنندگی از رشد علیه سویه استاندارد ATCC 43504 مورد ارزیابی قرار گرفت. این روش به عنوان یک روش استاندارد طلایی برای تعیین حساسیت میکروارگانیسم­ ها نسبت به مواد ضدمیکروبی شناخته شده است و مطابق با روش استاندارد موجود در گاید لاین BSAC انجام گردید. عسل آویشن, ژل رویال و مخلوط آن دو به همراه نمونه سفالکسین به عنوان کنترل مثبت, علیه سویه استاندارد هلیکوباکترپیلوری, اثرات ممانعت کنندگی از رشد را به ترتیب در غلظت­ های 25/31, 5/62, 25/31 و 0625/0 نشان دادند. در این بررسی اثر هم افزایی عسل و ژل رویال مشاهده نشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رحیمی فرد، ناهید، حسین زاده، بهرنگ، و شعیبی، شهرام. (1398). بررسی مقایسه ای اثرات ضد باکتریایی ژل رویال و عسل طبیعی و ترکیب آن ها بر روی سویه استاندارد هلیکوباکترپیلوری. میکروب شناسی مواد غذایی، 6(2 )، 1-10. SID. https://sid.ir/paper/250775/fa

    Vancouver: کپی

    رحیمی فرد ناهید، حسین زاده بهرنگ، شعیبی شهرام. بررسی مقایسه ای اثرات ضد باکتریایی ژل رویال و عسل طبیعی و ترکیب آن ها بر روی سویه استاندارد هلیکوباکترپیلوری. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1398؛6(2 ):1-10. Available from: https://sid.ir/paper/250775/fa

    IEEE: کپی

    ناهید رحیمی فرد، بهرنگ حسین زاده، و شهرام شعیبی، “بررسی مقایسه ای اثرات ضد باکتریایی ژل رویال و عسل طبیعی و ترکیب آن ها بر روی سویه استاندارد هلیکوباکترپیلوری،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 6، no. 2 ، pp. 1–10، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/250775/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button