مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,090
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

684
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی کیفیت آب زیرزمینی شهرستان شوش برای شرب

صفحات

 صفحه شروع 1135 | صفحه پایان 1146

چکیده

 کیفیت آب یکی از عوامل مهمی است که باید هنگام ارزیابی توسعه ی مناسب یک منطقه, بررسی شود. آب های زیرزمینی در جایگاه کنونی شهرستان شوش و نیز در تداوم بقای این شهرستان در آینده کارکرد مهمی دارند. با توجه به اینکه تا کنون به پهنه بندی کیفیت منابع زیرزمینی آب شهرستان شوش پرداخته نشده است, در مطالعه ی حاضر به ارزیابی کیفی منابع آب زیرزمینی این شهرستان پرداخته شد. در مطالعه ی حاضر پارامترهای سدیم, کلراید, سولفات, کل جامدات محلول, اسیدیته, منیزیم و کلسیم به عنوان پارامترهای شاخص کیفیت منابع مندرج در کتابرهنمودهای سازمان بهداشت جهانی بررسی شدند. به این منظور, پس از نرمال کردن داده های استفاده شده و رسم واریوگرام مربوط به داده ها, با استفاده از دو روش کریجینگ و معکوس فاصله ی وزنی (IDW) نقشه ی تغییرات مکانی این پارامترها تهیه شد و نتایج دو روش با هم مقایسه شدند. نتایج نشان داد در همه ی پارامترها صحت روش کریجینگ در برآورد مقادیر بیشتر است. پس از تهیه ی نقشه ی تغییرات مکانی این پارامترها, نقشه ها با هم تلفیق شدند و نقشه ی کیفیت آب زیرزمینی براساس استاندارهای کیفیت آب آشامیدنی تهیه شد. نتایج نشان داد 67/23 درصد از آب های زیرزمینی منطقه ی مطالعه شده در حد مطلوب و 29/15 درصد دارای کیفیت حد مجاز برای آشامیدن است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سلطانی، عادل، سلطانی، میلاد، و سلیمانی، کریم. (1397). ارزیابی کیفیت آب زیرزمینی شهرستان شوش برای شرب. اکوهیدرولوژی، 5(4 )، 1135-1146. SID. https://sid.ir/paper/254128/fa

    Vancouver: کپی

    سلطانی عادل، سلطانی میلاد، سلیمانی کریم. ارزیابی کیفیت آب زیرزمینی شهرستان شوش برای شرب. اکوهیدرولوژی[Internet]. 1397؛5(4 ):1135-1146. Available from: https://sid.ir/paper/254128/fa

    IEEE: کپی

    عادل سلطانی، میلاد سلطانی، و کریم سلیمانی، “ارزیابی کیفیت آب زیرزمینی شهرستان شوش برای شرب،” اکوهیدرولوژی، vol. 5، no. 4 ، pp. 1135–1146، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/254128/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button