مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,488
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

718
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر پپتیدهای کنجاله کانولا، آنتی بیوتیک، پروبیوتیک و پری بیوتیک بر ریخت شناسی روده و جمعیت باکتریایی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 16 | صفحه پایان 27

چکیده

 هدف از پژوهش حاضر بررسی اثر پپتیدهای کنجاله کانولا تولیدشده با هیدرولیز آنزیمی کنجاله کانولا, آنتی بیوتیک, پروبیوتیک و پربیوتیک بر ریخت شناسی روده و جمعیت باکتریایی دستگاه گوارش در جوجه های گوشتی بود. در مجموع 200 جوجه خروس گوشتی سویه راس 308 با 5 تیمار و 4 تکرار به طور تصادفی در هر پن (10 پرنده در هر پن) قرار داده شدند. جوجه های گوشتی با جیره غذایی پایه (شاهد) و سطوح250 mg/kg  پپت ید کانولا, 200 mg/kg آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین, 400 mg/kg پروبیوتیک دی پرو و 1 g/kg پربیوتیک اگری موس برای 42 روز تغذیه شدند. نتایج آزمایش نشان داد که ارتفاع پرزها و نسبت ارتفاع پرزها به عمق کریپت دئودنوم, ژژنوم و ایلئوم در جوجه های گوشتی تغذیه شده با پپتیدهای کنجاله کانولا و پروبیوتیک افزایش یافت و عمق کریپت به طور معنی داری کاهش یافت (p<0.05). در مقایسه با گروه شاهد, افزودن پپتیدهای کنجاله کانولا, آنتی بیوتیک, پروبیوتیک و پربیوتیک, تعداد اشریشیاکلی را در ایلئوم و سکوم کاهش داده بود در حالی که افزودن پپتیدهای کنجاله کانولا و پروبیوتیک, تعداد لاکتو باسیلوس های را در ایلئوم و سکوم افزایش داد. نتایج پژوهش حاضر پیشنهاد می کند که پپتیدهای کنجاله کانولا می تواند به عنوان افزودنی غذایی فراسودمند در جیره جوجه های گوشتی استفاده شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کریم زاده، صادق، رضائی، منصور، و تیموری یانسری، اسداله. (1395). بررسی اثر پپتیدهای کنجاله کانولا, آنتی بیوتیک, پروبیوتیک و پری بیوتیک بر ریخت شناسی روده و جمعیت باکتریایی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، 2(2)، 16-27. SID. https://sid.ir/paper/254861/fa

    Vancouver: کپی

    کریم زاده صادق، رضائی منصور، تیموری یانسری اسداله. بررسی اثر پپتیدهای کنجاله کانولا, آنتی بیوتیک, پروبیوتیک و پری بیوتیک بر ریخت شناسی روده و جمعیت باکتریایی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی[Internet]. 1395؛2(2):16-27. Available from: https://sid.ir/paper/254861/fa

    IEEE: کپی

    صادق کریم زاده، منصور رضائی، و اسداله تیموری یانسری، “بررسی اثر پپتیدهای کنجاله کانولا, آنتی بیوتیک, پروبیوتیک و پری بیوتیک بر ریخت شناسی روده و جمعیت باکتریایی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی،” میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، vol. 2، no. 2، pp. 16–27، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/254861/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button