APA:
کپیحیدری، مصطفی، و باقری، اکبر. (1394). تاثیر سطوح مختلف کودهای نیتروژن و روی بر ویژگی های کمی و کیفی دانه آفتابگردان. تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی، 5(18)، 269-276. SID. https://sid.ir/paper/255851/fa
Vancouver:
کپیحیدری مصطفی، باقری اکبر. تاثیر سطوح مختلف کودهای نیتروژن و روی بر ویژگی های کمی و کیفی دانه آفتابگردان. تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی[Internet]. 1394؛5(18):269-276. Available from: https://sid.ir/paper/255851/fa
IEEE:
کپیمصطفی حیدری، و اکبر باقری، “تاثیر سطوح مختلف کودهای نیتروژن و روی بر ویژگی های کمی و کیفی دانه آفتابگردان،” تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی، vol. 5، no. 18، pp. 269–276، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/255851/fa