مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

768
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر ورمی کمپوست و قارچ میکوریزا بر روی محصولات و خصوصیات رشدی و فعالیت سیستم آنتی اکسیدان خارمریم

صفحات

 صفحه شروع 2063 | صفحه پایان 2074

چکیده

 متن کامل این مقاله به زبان انگلیسی می باشد. لطفا برای مشاهده متن کامل مقاله به بخش انگلیسی مراجعه فرمایید.لطفا برای مشاهده متن کامل این مقاله اینجا را کلیک کنید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نیکخواه نایینی، فروزان، لادن مقدم، علیرضا، مرادی، پژمان، رضایی، مهدی، و عبدوسی، وحید. (1396). تاثیر ورمی کمپوست و قارچ میکوریزا بر روی محصولات و خصوصیات رشدی و فعالیت سیستم آنتی اکسیدان خارمریم. فیزیولوژی گیاهان، 7(3)، 2063-2074. SID. https://sid.ir/paper/259018/fa

    Vancouver: کپی

    نیکخواه نایینی فروزان، لادن مقدم علیرضا، مرادی پژمان، رضایی مهدی، عبدوسی وحید. تاثیر ورمی کمپوست و قارچ میکوریزا بر روی محصولات و خصوصیات رشدی و فعالیت سیستم آنتی اکسیدان خارمریم. فیزیولوژی گیاهان[Internet]. 1396؛7(3):2063-2074. Available from: https://sid.ir/paper/259018/fa

    IEEE: کپی

    فروزان نیکخواه نایینی، علیرضا لادن مقدم، پژمان مرادی، مهدی رضایی، و وحید عبدوسی، “تاثیر ورمی کمپوست و قارچ میکوریزا بر روی محصولات و خصوصیات رشدی و فعالیت سیستم آنتی اکسیدان خارمریم،” فیزیولوژی گیاهان، vol. 7، no. 3، pp. 2063–2074، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/259018/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button