APA:
کپیبابازاده درجزی، بهزاد. (1396). بررسی اثر پایه های نارنج و سیتروملو و سیترنج بر روی درصد ترکیبات اسانس گل نارنگی رقم کلمانتین (Citrus clementina). فیزیولوژی گیاهان، 7(2)، 1999-2005. SID. https://sid.ir/paper/259051/fa
Vancouver:
کپیبابازاده درجزی بهزاد. بررسی اثر پایه های نارنج و سیتروملو و سیترنج بر روی درصد ترکیبات اسانس گل نارنگی رقم کلمانتین (Citrus clementina). فیزیولوژی گیاهان[Internet]. 1396؛7(2):1999-2005. Available from: https://sid.ir/paper/259051/fa
IEEE:
کپیبهزاد بابازاده درجزی، “بررسی اثر پایه های نارنج و سیتروملو و سیترنج بر روی درصد ترکیبات اسانس گل نارنگی رقم کلمانتین (Citrus clementina)،” فیزیولوژی گیاهان، vol. 7، no. 2، pp. 1999–2005، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/259051/fa