مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

738
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر نسبت های پتاسیم به کلسیم محلول غذایی بر برخی صفات فیزیولوژیکی و طول عمر گل بریده ارقام رز (کاپیتول و مجیک رد)

صفحات

 صفحه شروع 19 | صفحه پایان 28

چکیده

 این آزمایش به منظور بررسی اثر نسبت های مختلف پتاسیم به کلسیم محلول غذایی بر صفات فیزیولوژیکی, طول عمر گل بریده و تغییرات پس از برداشت رز انجام شد. آزمایش به صورت فاکتوریل بر اساس طرح کاملا تصادفی با دو رقم رز (کاپیتول و مجیک رد), پنچ نسبت پتاسیم به کلسیم محلول غذایی (4:4, 6:4, 6:3, 8:3 و 10:2) و در سه تکرار پیاده شد. افزایش نسبت پتاسیم به کلسیم محلول غذایی منجر به تجمع پتاسیم ولی کاهش کلسیم در برگ ها شد. علاوه براین, نسبت پتاسیم به کلسیم برگ ها تحت تاثیر نسبت پتاسیم به کلسیم محلول غذایی قرار گرفت و بالاترین میزان نسبت پتاسیم به کلسیم برای برگ های تغذیه شده با محلول غذایی با نسبت 10:2 ثبت شد و پایین ترین میزان نسبت پتاسیم به کلسیم برای برگ های تغذیه شده با محلول غذایی با نسبت های پتاسیم به کلسیم 4:4 و 6:4 به دست آمد. بیشترین شاخص کلروفیل برای رقم کاپیتول یادداشت شد و نسبت های مختلف پتاسیم به کلسیم محلول غذایی اثرات مختلف معنی داری بر فلورسانس کلروفیل داشتند. افزایش نسبت پتاسیم به کلسیم موجب کاهش طول عمر گل بریده هر دو رقم شد. بالاترین میزان نکروز گلبرگ ها در نسبت 10:2 اتفاق افتاد و رقم مجیک رد حساسیت بیشتر و بالاترین درصد نکروز را داشت. مناسبترین نسبت پتاسیم به کلسیم از لحاظ تعادل غذایی, کاهش اثرهای آنتاگونیستی پتاسیم و کلسیم, کیفیت پس از برداشت و طول عمر بیشتر گل های بریده در نسبت 6:4 اخذ شد. متن کامل این مقاله به زبان انگلیسی می باشد. لطفا برای مشاهده متن کامل مقاله به بخش انگلیسی مراجعه فرمایید.لطفا برای مشاهده متن کامل این مقاله اینجا را کلیک کنید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جوان اوچبلاق، امین، علیزاده آجیرلو، سعداله، طباطبایی، سیدجلال، و نقشی بندحسنی، رحیم. (1394). تاثیر نسبت های پتاسیم به کلسیم محلول غذایی بر برخی صفات فیزیولوژیکی و طول عمر گل بریده ارقام رز (کاپیتول و مجیک رد). مجله فیزیولوژی و پرورش گیاهان، 5(2 )، 19-28. SID. https://sid.ir/paper/263140/fa

    Vancouver: کپی

    جوان اوچبلاق امین، علیزاده آجیرلو سعداله، طباطبایی سیدجلال، نقشی بندحسنی رحیم. تاثیر نسبت های پتاسیم به کلسیم محلول غذایی بر برخی صفات فیزیولوژیکی و طول عمر گل بریده ارقام رز (کاپیتول و مجیک رد). مجله فیزیولوژی و پرورش گیاهان[Internet]. 1394؛5(2 ):19-28. Available from: https://sid.ir/paper/263140/fa

    IEEE: کپی

    امین جوان اوچبلاق، سعداله علیزاده آجیرلو، سیدجلال طباطبایی، و رحیم نقشی بندحسنی، “تاثیر نسبت های پتاسیم به کلسیم محلول غذایی بر برخی صفات فیزیولوژیکی و طول عمر گل بریده ارقام رز (کاپیتول و مجیک رد)،” مجله فیزیولوژی و پرورش گیاهان، vol. 5، no. 2 ، pp. 19–28، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/263140/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button