مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

831
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر افزودن پودر زردچوبه ( Curcuma longa) و دارچین ( Cinnamomum verum) به جیره بر عملکرد، وزن نسبی اندام ها و بعضی از خصوصیات سیستم ایمنی جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 153 | صفحه پایان 163

چکیده

 متن کامل این مقاله به زبان انگلیسی می باشد, لطفا برای مشاهده متن کامل مقاله به بخش انگلیسی مراجعه فرمایید. لطفا برای مشاهده متن کامل این مقاله اینجا را کلیک کنید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نادری، ام.، اکبری، محمدرضا، اسدی خشوعی، ای.، خاکسار، کی.، و خواجعلی، اف.. (1393). اثر افزودن پودر زردچوبه ( Curcuma longa) و دارچین ( Cinnamomum verum) به جیره بر عملکرد, وزن نسبی اندام ها و بعضی از خصوصیات سیستم ایمنی جوجه های گوشتی. علوم طیور، 2(2 )، 153-163. SID. https://sid.ir/paper/265774/fa

    Vancouver: کپی

    نادری ام.، اکبری محمدرضا، اسدی خشوعی ای.، خاکسار کی.، خواجعلی اف.. اثر افزودن پودر زردچوبه ( Curcuma longa) و دارچین ( Cinnamomum verum) به جیره بر عملکرد, وزن نسبی اندام ها و بعضی از خصوصیات سیستم ایمنی جوجه های گوشتی. علوم طیور[Internet]. 1393؛2(2 ):153-163. Available from: https://sid.ir/paper/265774/fa

    IEEE: کپی

    ام. نادری، محمدرضا اکبری، ای. اسدی خشوعی، کی. خاکسار، و اف. خواجعلی، “اثر افزودن پودر زردچوبه ( Curcuma longa) و دارچین ( Cinnamomum verum) به جیره بر عملکرد, وزن نسبی اندام ها و بعضی از خصوصیات سیستم ایمنی جوجه های گوشتی،” علوم طیور، vol. 2، no. 2 ، pp. 153–163، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/265774/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button