APA:
کپیباغبان کنعانی، پیام، دانشیار، محسن، و نجفی، رامین. (1395). تاثیر مکمل سازی پودر دارچین و زردچوبه بر عملکرد, صفات لاشه و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، 26(1)، 63-75. SID. https://sid.ir/paper/147561/fa
Vancouver:
کپیباغبان کنعانی پیام، دانشیار محسن، نجفی رامین. تاثیر مکمل سازی پودر دارچین و زردچوبه بر عملکرد, صفات لاشه و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1395؛26(1):63-75. Available from: https://sid.ir/paper/147561/fa
IEEE:
کپیپیام باغبان کنعانی، محسن دانشیار، و رامین نجفی، “تاثیر مکمل سازی پودر دارچین و زردچوبه بر عملکرد, صفات لاشه و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی،” پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، vol. 26، no. 1، pp. 63–75، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/147561/fa