مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,083
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

668
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر مکمل سازی پودر دارچین و زردچوبه بر عملکرد، صفات لاشه و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی

صفحات

 صفحه شروع 63 | صفحه پایان 75

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    باغبان کنعانی، پیام، دانشیار، محسن، و نجفی، رامین. (1395). تاثیر مکمل سازی پودر دارچین و زردچوبه بر عملکرد, صفات لاشه و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، 26(1)، 63-75. SID. https://sid.ir/paper/147561/fa

    Vancouver: کپی

    باغبان کنعانی پیام، دانشیار محسن، نجفی رامین. تاثیر مکمل سازی پودر دارچین و زردچوبه بر عملکرد, صفات لاشه و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1395؛26(1):63-75. Available from: https://sid.ir/paper/147561/fa

    IEEE: کپی

    پیام باغبان کنعانی، محسن دانشیار، و رامین نجفی، “تاثیر مکمل سازی پودر دارچین و زردچوبه بر عملکرد, صفات لاشه و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی،” پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، vol. 26، no. 1، pp. 63–75، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/147561/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا