APA:
کپیکرم پور بهبهانی، مجتبی، معماردستجردی، رسول، رهنما، مجید، و سعادت فرد، مهدی. (1398). بررسی عوامل موثر بر میزان پودر شدگی هسته خرما در یک آسیاب مدل. تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)، 18(67 )، 127-140. SID. https://sid.ir/paper/267988/fa
Vancouver:
کپیکرم پور بهبهانی مجتبی، معماردستجردی رسول، رهنما مجید، سعادت فرد مهدی. بررسی عوامل موثر بر میزان پودر شدگی هسته خرما در یک آسیاب مدل. تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)[Internet]. 1398؛18(67 ):127-140. Available from: https://sid.ir/paper/267988/fa
IEEE:
کپیمجتبی کرم پور بهبهانی، رسول معماردستجردی، مجید رهنما، و مهدی سعادت فرد، “بررسی عوامل موثر بر میزان پودر شدگی هسته خرما در یک آسیاب مدل،” تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)، vol. 18، no. 67 ، pp. 127–140، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/267988/fa