APA:
کپیاحمدی، صبا، رجبی، ذوالفقار، و وصفی مرندی، مهدی. (1397). ارزیابی آزمایشگاهی اثرات ضد ویروسی عصاره های آبی پیاز قرمز و زرد بر علیه تحت تیپ 2 H9N ویروس آنفلوانزای پرندگان. مجله علوم و فناوری دامپزشکی ایران، 10(2 )، 23-27. SID. https://sid.ir/paper/269127/fa
Vancouver:
کپیاحمدی صبا، رجبی ذوالفقار، وصفی مرندی مهدی. ارزیابی آزمایشگاهی اثرات ضد ویروسی عصاره های آبی پیاز قرمز و زرد بر علیه تحت تیپ 2 H9N ویروس آنفلوانزای پرندگان. مجله علوم و فناوری دامپزشکی ایران[Internet]. 1397؛10(2 ):23-27. Available from: https://sid.ir/paper/269127/fa
IEEE:
کپیصبا احمدی، ذوالفقار رجبی، و مهدی وصفی مرندی، “ارزیابی آزمایشگاهی اثرات ضد ویروسی عصاره های آبی پیاز قرمز و زرد بر علیه تحت تیپ 2 H9N ویروس آنفلوانزای پرندگان،” مجله علوم و فناوری دامپزشکی ایران، vol. 10، no. 2 ، pp. 23–27، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/269127/fa