مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

429
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

454
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

طراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه شستشوی محصولات غده ای با سیستم چرخش آب

صفحات

 صفحه شروع 11 | صفحه پایان 24

چکیده

 ماشین های خاصی که در فرایند شستشوی برخی محصولات کشاورزی غده ای به کار گرفته می شوند, دارای اهمیت ویژه ای می باشند. در طراحی این گونه ماشین ها استفاده بهینه از آب و کاهش انرژی و توجه به جنبه های اقتصادی, فاکتور های مهمی محسوب می شوند. با توجه به این ویژگی ها دستگاهی طراحی و ساخته شد و مورد آزمون قرار گرفت. با انجام آزمایش ها میزان مواد زائد و میزان درصد آسیب دیدگی به طور جداگانه اندازه گیری شدند و به عنوان داده های آزمایش براساس طرح آماری بلوک های کامل تصادفی و در قالب آزمایش فاکتوریل با فاکتورهای نوع محصول در دو سطح, وزن محصول ورودی در سه سطح, سرعت تسمه نقاله در سه سطح و در چهار تکرار مورد تحلیل و بررسی قرار گرفت. نتایج حاصل نشانگر این بود که وزن محصول ورودی و افزایش سرعت تسمه نقاله بر میزان مواد زائد جدا شده در هر کیلوگرم از محصول اثر معنی داری نداشته ولی بر میزان در صد آسیب دیدگی آن اثر معنی دار دارند. میزان آسیب دیدگی در محصول سیب زمینی بیشتر از محصول هویج بود. سرعت بهینه تسمه نقاله دستگاه 4/2 متر بر ثانیه به ازای 5 کیلوگرم از محصول در دقیقه به دست آمد. میزان آب صرفه جویی شده توسط ماشین بر حسب لیتر بر دقیقه اندازه گیری و مقدار آن 1 لیتر بر دقیقه به دست آمد. براساس نتایج به دست آمده با قرار گرفتن صافی در سیستم چرخش و استفاده دوباره از آب, به میزان 50 درصد در آب مصرفی صرفه جویی شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ساکنیان دهکردی، نادر، عباسی چرمهینی، امیر، و بشارتی، شاهین. (1398). طراحی, ساخت و ارزیابی دستگاه شستشوی محصولات غده ای با سیستم چرخش آب. پژوهش های مکانیک ماشین های کشاورزی، 8(2 (پیاپی 15) )، 11-24. SID. https://sid.ir/paper/270412/fa

    Vancouver: کپی

    ساکنیان دهکردی نادر، عباسی چرمهینی امیر، بشارتی شاهین. طراحی, ساخت و ارزیابی دستگاه شستشوی محصولات غده ای با سیستم چرخش آب. پژوهش های مکانیک ماشین های کشاورزی[Internet]. 1398؛8(2 (پیاپی 15) ):11-24. Available from: https://sid.ir/paper/270412/fa

    IEEE: کپی

    نادر ساکنیان دهکردی، امیر عباسی چرمهینی، و شاهین بشارتی، “طراحی, ساخت و ارزیابی دستگاه شستشوی محصولات غده ای با سیستم چرخش آب،” پژوهش های مکانیک ماشین های کشاورزی، vol. 8، no. 2 (پیاپی 15) ، pp. 11–24، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/270412/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button