مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,154
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی و تعیین تاثیر رطوبت و دمای دانه بر خواص مکانیکی فشاری دانه برنج قهوه ای

صفحات

 صفحه شروع 53 | صفحه پایان 74

چکیده

 شناخت خواص گسیختگی دانه برنج و اثر رطوبت و دما بر آن در تحلیل و پیش بینی رفتار شکستگی آنها در هنگام انتقال و فراوری, مهم است. مقادیر این خواص همچنین برای طراحی دقیق ماشین آلات برنج کوبی به منظور کمینه کردن صدمات ضروری است. در این تحقیق, خواص مکانیکی فشاری دانه های دو رقم برنج قهوه ای هاشمی و خزر در رطوبت ها و دماهای متفاوت مطالعه شد. آزمایش ها در دو حالت بارگذاری فشاری شامل آزمون فشار دانه کامل و آزمون فشار محوری روی نمونه های استوانه ای از دانه در سه سطح رطوبت 10.2), 12.2, و 13.25 درصد بر پایه تر) و چهار سطح دمای دانه 35), 45, 55, و 65 درجه سانتی گراد) بررسی شد. در آزمون فشاری دانه کامل, پارامترهای نیروی لازم برای شکست دانه, تغییر شکل در نقطه شکست, انرژی شکست, و مدول الاستیسیته ظاهری اندازه گیری شدند. در آ‍زمون فشار محوری نمونه استوانه ای نیز تنش و کرنش گسیختگی, مدول چغرمگی, و مدول الاستیسیته فشاری تعیین شدند. نتایج نشان می دهند که رطوبت و دمای دانه اثری معنی دار بر مقادیر خواص مکانیکی فشاری برنج قهوه ای دارند. مقادیر کلیه خواص مکانیکی, به جز کرنش گسیختگی فشاری, با کاهش رطوبت و دمای دانه افزایش نشان می دهد. نتایج تجزیه واریانس داده ها نشان می دهد که رقم تاثیری معنی دار بر کلیه خواص گسیختگی فشاری ندارد. برای هر دو رقم مورد مطالعه, مقدار متوسط نیروی لازم برای شکست دانه های برنج قهوه ای در محدوده 37.01 تا 89.96 نیوتن متغیر بود. در ضمن, در این شرایط تغییرات تنش گسیختگی فشاری دانه های این دو رقم در محدوده 16.43 تا 42.42 مگاپاسکال متغیر بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کرمانی، علی ماشااله، توکلی هشجین، تیمور، و مینایی، سعید. (1387). بررسی و تعیین تاثیر رطوبت و دمای دانه بر خواص مکانیکی فشاری دانه برنج قهوه ای. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، 9(3)، 53-74. SID. https://sid.ir/paper/28083/fa

    Vancouver: کپی

    کرمانی علی ماشااله، توکلی هشجین تیمور، مینایی سعید. بررسی و تعیین تاثیر رطوبت و دمای دانه بر خواص مکانیکی فشاری دانه برنج قهوه ای. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی[Internet]. 1387؛9(3):53-74. Available from: https://sid.ir/paper/28083/fa

    IEEE: کپی

    علی ماشااله کرمانی، تیمور توکلی هشجین، و سعید مینایی، “بررسی و تعیین تاثیر رطوبت و دمای دانه بر خواص مکانیکی فشاری دانه برنج قهوه ای،” مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، vol. 9، no. 3، pp. 53–74، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/28083/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button