APA:
کپیتجددی طلب، کبری. (1380). اثر کاربرد روش فرمانتاسیون در تولید کنسرو زیتون به منظور کاهش مدت زمان تخمیر و ارتقای خواص ارگانولپتیکی. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، 2(6)، 13-20. SID. https://sid.ir/paper/28100/fa
Vancouver:
کپیتجددی طلب کبری. اثر کاربرد روش فرمانتاسیون در تولید کنسرو زیتون به منظور کاهش مدت زمان تخمیر و ارتقای خواص ارگانولپتیکی. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی[Internet]. 1380؛2(6):13-20. Available from: https://sid.ir/paper/28100/fa
IEEE:
کپیکبری تجددی طلب، “اثر کاربرد روش فرمانتاسیون در تولید کنسرو زیتون به منظور کاهش مدت زمان تخمیر و ارتقای خواص ارگانولپتیکی،” مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، vol. 2، no. 6، pp. 13–20، 1380، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/28100/fa