Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مشخصات نشــریه/اطلاعات دوره

نتایج جستجو

2558

نتیجه یافت شد

مرتبط ترین ها

اعمال فیلتر

به روزترین ها

اعمال فیلتر

پربازدید ترین ها

اعمال فیلتر

پر دانلودترین‌ها

اعمال فیلتر

پر استنادترین‌ها

اعمال فیلتر

تعداد صفحات

27

انتقال به صفحه

آرشیو

سال

دوره(شماره)

مشاهده شمارگان

مرکز اطلاعات علمی SID1
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
عنوان: 
نویسندگان: 

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    621
  • دوره: 

    2
  • شماره: 

    6
  • صفحات: 

    -
تعامل: 
  • استنادات: 

    1
  • بازدید: 

    2160
  • دانلود: 

    0
کلیدواژه: 
چکیده: 

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 2160

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 1 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 1
عنوان: 
نویسندگان: 

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    621
  • دوره: 

    2
  • شماره: 

    6
  • صفحات: 

    -
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    1556
  • دانلود: 

    0
کلیدواژه: 
چکیده: 

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 1556

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1380
  • دوره: 

    2
  • شماره: 

    6
  • صفحات: 

    1-12
تعامل: 
  • استنادات: 

    1
  • بازدید: 

    2184
  • دانلود: 

    0
چکیده: 

تاثیر عمق شخم و رطوبت خاک بر میزان خرد شدن خاک مورد برسی قرار گرفت. در این آزمایش از طرح آماری کرتهای دوباره خرد شده استفاده شد که کرت اصلی درصد رطوبت و کرت فرعی، عمق شخم بود. برای هر عامل بترتیب چهار و دو سطح منظور گردید و هر تیمار سه بار تکرار شد. برای انجام عملیات خاک ورزی از گاو آهن برگردان دار و دیسک استفاده شد این طرح در دو منطقه یکی با بافت خاک لوم رسی سیلت دار و دیگری با خاک لوم اجرا گردید.نتایج نشان داد که قطر متوسط وزنی کلوخه ها(MWD)  در خاک لوم رسی سیلت دار در رطوبت 18-15 درصد کمترین و در رطوبت 13-10 درصد بیشترین مقدار را داشت (در هر دو عمق 20-15 و 30-25 سانتیمتر)، بیشترین مقدار MWD در رطوبت 13-10 درصد مشاهده شد، از طرف دیگر در رطوبت های مختلف مقدار MWD در عمق شخم 20-15 سانتیمتر کمتر از عمق شخم 30-25 سانتیمتر بود. همچنین مشاهده گردید، در صورتیکه عملیات شخم اولیه در رطوبت بهینه با توجه به نوع خاک انجام گیرد، می توان با انجام یک یا دو دفعه عملیات دیسک به شرایط مناسب برای بستر بذر دست یافت.از لحاظ درصد برگرداندن بقایای گیاهی در خاک، بیشترین آن در رطوبت 15-13 درصد و کمترین آن در رطوبت 13-10 درصد مشاهده شد. در ضمن با افزایش عمق شخم درصد برگرداندن بقایای گیاهای کاهش یافت.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 2184

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 1 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 1
نویسندگان: 

تجددی طلب کبری

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1380
  • دوره: 

    2
  • شماره: 

    6
  • صفحات: 

    13-20
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    2222
  • دانلود: 

    0
چکیده: 

نگهداری مواد غذایی و تامین نیازهای غذایی از دیرباز مورد توجه بشر بوده است. غذا پس از تولید باید به طریق مناسب برای زمان کمبود نگهداری شود در غیر اینصورت دچار فساد و ضایعات خواهد شد. روشهای مختلف نگهداری کمک می کند تا بتوان فرآورده های جانبی از غذاهای مختلف تهیه کرد و حتی کیفیت محصولات غذایی را بهبود بخشید. میوه زیتون ماده حیاتی با ارزشی است که زمان برداشت و عرضه آن به بازار محدود بوده و پخش آن به تمام نقاط کشور به علت سرعت فساد پذیری به خصوص در مناطق گرم بسیار مشکل است. بنابراین باید حتی الامکان زیتون را به صورت کنسرو با رعایت بهداشت تهیه و آن را در تمام فصول سال در نقاط مختلف کشور در اختیار مصرف کنندگان قرار داد.به منظور بررسی اثر بکارگیری آغازگر (لاکتوباسیلوس پلانتاروم) برPH، اسیدیته و مدت زمان تخمیر میوه زیتون در سال اول از رقم های زرد محلی، سویلانا و مانزانیلا و در سال دوم از رقم زرد محلی استفاده شد. برای آماده سازی و عمل آوری میوه زیتون از روش اسپانیایی استفاده گردید. روش مذکور شامل سه مرحله تلخی زدایی، تخمیر لاکتیکی و نگهداری در آب نمک است. نتایج در هر دو سال نشان داد که کاهش PH، در نمونه هایی که آغازگر به آنها افزوده شده بود در مقایسه با نمونه های شاهد (فاقد آغازگر) بطور قابل ملاحظه ای بیشتر بوده است و پس از گذشت دو ماه مقدار PH در نمونه های حای آغازگر از 6.75 به 4.10-4.02 در سال اول و از 7.18 به 3.68 در سال دوم و در نمونه های فاقد آغازگر از 6.75 به 5.2-5.1 در سال اول و از 7.18 به 4.13 در سال دوم و مقدار اسیدیته در نمونه های حاوی آغازگر از صفر به 0.25-0.14 در سال اول و از صفر به 0.45-0.25 در سال دوم و در نمونه های بدون آغازگر از صفر به 0.06-0.05 در سال اول و از صفر به 0.45-0.3 در سال دوم رسید. عوامل مختلفی از جمله زمان برداشت، مقدار قند موجود در میوه، شرایط و نحوه تلخی زدایی، دمای نگهداری و مقدار آغازگر افزوده شده را می توان دلیل تفاوت در نتایج سال دوم نسبت به سال اول دانست.براساس یافته های این تحقیق ادامه بررسی به صورت توامان از طریق تخمیر طبیعی و تخمیر اجباری و همچنین روشهای مختلف شستشوی میوه زیتون پیشنهاد شده است.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 2222

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1380
  • دوره: 

    2
  • شماره: 

    6
  • صفحات: 

    21-32
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    3040
  • دانلود: 

    0
چکیده: 

از آنجایی که صنایع تولید سیمان بعد از صنایع فولاد سازی و آلومینیوم جزو پر هزینه ترین صنایع محسوب می شود، استفاده از پوزولانها در تولید سیمانهای مرکب، هزینه تمام شده سیمان را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد. از طرف دیگر اضافه کردن مواد پوزولانی به بتن، چه به شکل افزودنی به سیمان و چه به شکل افزودنی به بتن، به اصلاح خواص مهندسی بتن به ویژه خواص ریولوژی (نظیر چسبندگی و یکنواختی)، خواص مکانیکی و دوام (نظیر مقاومت در برابر خرابی ناشی از حملات شیمیایی و...) کمک می کند. از این رو امروزه توجه خاصی به استفاده از پوزولانها بدلیل خواص مطلوب آنها معطوف گشته است.در تحقیق حاضر (استفاده از دانه های پلی استرین به عنوان مصالح پرکننده سبک است) با ساخت نمونه های آزمایشگاهی و انجام آزمایش فشاری روی آنها، اثر مقادیر مختلف میکروسیلیس جایگزین سیمان پرتلند بر مقاومت فشاری بررسی شد و همچنین فعالیت پوزولانی آن با فعالیت پوزولانی خاکستر پوسته برنج و پوزولان طبیعی مورد سنجش قرار گفت. همچنین با توجه به اینکه دما و شرایط سوزاندن تواما درجه بلوری شدن سیلیس خاکستر پوسته برنج را تحت تاثیر قرار می دهند، لذا ابتدا اثر دمای سوزاندن پوسته برنج به فعالیت پوزولانی خاکستر حاصله بررسی و دمای بهینه 700 درجه سانتیگراد تعیین گردید.نتایج حاصله نشان می دهد که فعالیت پوزولانی خاکستر پوسته برنج از فعالیت پوزولانی، پوزولان طبیعی به مراتب بیشتر و بهتر بوده و در بلند مدت نیز قابل مقایسه با میکروسیلیس می باشد، ولی در کوتاه مدت اثر میکروسیلیس در بهبود مقاومت فشاری بهتر و سریعتر از خاکستر پوسته برنج است. همچنین مقایسه فعالیت پوزولانی خاکستر حاصله از سوزاندن پوسته برنج دو منطقه گیلان و مازندران نشانگر مشابه بودن فعالیت پوزولانی خاکستر پوسته برنج دو منطقه مذکور می باشد.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 3040

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 2
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1380
  • دوره: 

    2
  • شماره: 

    6
  • صفحات: 

    33-43
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    1276
  • دانلود: 

    0
چکیده: 

در این تحقیق بازده مزرعه ای و هزینه در هکتار گاو آهن برگرداندار سه خیشه و دیسک 28 پره (ماشینهای خاک ورزی اولیه و ثانویه) متداول در شهرستان کرمانشاه مورد بررسی قرار گرفتند. از تراکتور متداول منطقه مدل یونیورسال 650 جهت انجام این تحقیق استفاده شد. جهت بررسی به دو روش اقدام گردید 1. قبل از انجام عملیات، از کاربران خواسته شد نسبت به تکمیل فرم پرسشنامه تهیه شده اقدام و سپس شروع به انجام عملیات کنند.2. در حین انجام عملیات، بعضی از عوامل اندازه گیری شدند.نتایج نمونه گیری ها و تجزیه و تحلیل آماری نشان میدهد که بازده مزرعه ای برای انجام عملیات شخم در قطعات مختلف بین 75-36% تغییر می کند ولیکن برای مزارع با ابعاد بزرگتر از چهار هکتار تقریبا یکسان می باشد. برای عملیات دیسک زنی بازده مزرعه ای بین 75-50 درصد متغیر می باشد. این بازده ها نسبت به مقادیر ارایه شده در استاندارد پایین تر است. هزینه عملیات شخم و دیسک زنی در هکتار به ترتیب برابر با 32988 و 8297 ریال تعیین گردیده. بیشترین سهم هزینه تراکتور مربوط به هزینه ثابت سود سرمایه (51.2%)، می باشد. چنانچه بتوان کارکرد سالیانه تراکتور را بین 900 تا 1560 ساعت قرارداد مقدار هزینه ثابت تراکتور 49 درصد هزینه کل خواهد بود.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 1276

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 1
نویسندگان: 

زمردی شهین

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1380
  • دوره: 

    2
  • شماره: 

    6
  • صفحات: 

    45-53
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    2598
  • دانلود: 

    0
چکیده: 

استری کردن آنزیمی روش بالقوه ای برای اصلاح و بهبود خواص فیزیکوشیمیایی روغنها بوده و انتظار می رود روشی جایگزین برای تولید روغنها و چربیهای با ویژگیهای مطلوب باشد. از مزایای این روش امکان تولید انواع متعددی از فرآورده های روغن با خواص و ساختار متفاوت بوده که بستگی به ویژگیهای آنزیم مورد استفاده دارد. این روش همچنین نگرانی آلودگی محیط را در مقایسه با سایر روشهای متداول کاهش می دهد. فرآیند استری کردن آنزیمی در تانکهای مجهز به همزمان با واکنشگاههایی (راکتورهایی) با بستر ثابت با استفاده از یاخته های میکروبی یا آنزیمهای لیپاز میکروبی تثبیت شده با استفاده از حلال یا بدون حلال انجام می گیرد. استری کردن داخلی آنزیمی با عمل هیدرولیز همراه است که بستگی به مقدار آب محیط عمل دارد. از آنجایی که آنزیمهای لیپاز برای فعالیت به آب نیاز دارند کنترل کامل هیدرولیز مقدور نیست. مقدار رطوبت مناسب برای فعالیت آنزیم حدود 10 درصد است. بررسیهای انجام شده نشان می دهد که در فرآیند استری کردن روغن ها ممکن است نقطه ذوب روغن کاهش یا افزایش یافته و یا تغییری در آن ایجاد نشود که این موضوع بستگی به اجزای بستر کاشت (سوبسترا)، دما، زمان واکنش، میزان و نوع آنزیم بکار رفته دارد.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 2598

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 1
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1380
  • دوره: 

    2
  • شماره: 

    6
  • صفحات: 

    55-67
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    1927
  • دانلود: 

    0
چکیده: 

کشت پیاز به روش مرسوم در آذربایجان شرقی، بعلت استفاده از ماسه جهت کمک به جوانه زنی بذر پیاز باعث از بین رفتن حاصلخیزی خاک در دراز مدت میگردد. یکی از راههایی که باعث حذف ماسه دهی و کاهش هزینه تولید می شود استفاده از روش کشت نشایی پیاز میباشد. از طرفی پیاز با داشتن ریشه کوتاه و سطحی باید در خاکی کاشته شود که از حیث مواد غذایی و آلی غنی بوده و برای رشد بهتر غده از نظر ساختمان فیزیکی نرم و سبک و عاری از کلوخ باشد. لذا در این تحقیق روشهای مختلف خاک ورزی در جهت تهیه بستری نرم و افزایش مواد آلی در لایه سطحی خاک، در شرایط آب و هوایی نیمه خشک و خاک لومی مورد آزمایش قرار گرفت.آزمون مورد استفاده از نوع کارتهای خرد شده (اسپلیت پلات) در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی و در سه تکرار بود. کرتهای اصلی مربوط به خاک ورزی اولیه در پاییز، عبارت بودند از: 1- شخم با گاوآهن برگرداندار به عمق 25 سانتی متر 2- شخم با گاوآهن قلمی به عمق 15 سانتی متر 3- دیسک زدن به عمق 10 سانتی متر. کرتهای فرعی مربوط به خاک ورزی ثانویه قبل از کاشت بود که به دو روش دیسک زدن و استفاده از رتیواتور به عمق 10-8 سانتی متر انجام گرفت. در طی انجام آزمایش بعضی خصوصیات فیزیکی خاک و میزان مواد آلی و بقایای گیاهی در عمقها و مراحل مختلف کار و همچنین میزان استقرار بوته و عملکرد محصول اندازه گیری و مورد تجزیه آماری قرار گرفت.یافته های این تحقیق نشان داد که گاوآهن برگرداندار بیشترین تاثیر در مدفون ساختن بقایای گیاهی داشت و چنانچه متعاقب آن از یکی از ادوات هرس بشقابی یا رتیواتور استفاده شود، درصد قابلی از بقایای گیاهی در لایه سطحی و زیرین خاک قرار می گیرد. گاو آهن قلمی کمترین تاثیر را در زیر خاک کردن بقایای گیاهی داشته است.از حاصل یافته ها و کاوش در این تحقیق توصیه هایی در زمینه استفاده از گاوآهن قلمی برای ذخیره مواد آلی و رطوبت و از گاوآهن برگردان دار برای مهار علفهای هرز و مدفون کردن بقایای گیاهی در خاک ورزی اول و استفاده از ریتواتور و یا دیسک زنی به دفعات برای تهیه بستر مناسب در خاک ورزی ثانوی به عمل آمده است. همچنین در تمام تیمارها تا عمق 10-8 سانتی متری تاثیر رتیواتور نسبت به هرس بشقابی در نرم سازی خاک بیشتر بود.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 1927

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1380
  • دوره: 

    2
  • شماره: 

    6
  • صفحات: 

    69-80
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    1980
  • دانلود: 

    0
چکیده: 

روشهای گوناگونی جهت محاسبه پایداری شیبها از روشهای ساده گوه ای و Fellenius تا روشهای پیچیده Janbu و Morgenstern  ارایه شده است. هدف از این تحقیق مقایسه این روشها با یکدیگر و بررسی مزایا و معایب هر یک می باشد. همچنین یک برنامه کامپیوتری با نام STDAM با استفاده از کلیه روشها تهیه شده است. این برنامه قادر به ارایه نتایج بصورت عددی و گرافیکی میباشد و میتواند کلیه شرایط بارگذاری در طراحی شیبهای خاکی را تحلیل نماید. مقایسه ما بین روشهای Spenser, Bishop, Fellenius و Janbu انجام و از روش Finite element بعنوان یک معیار استفاده شده است که نهایتا نتایج بدست آمده به شرح زیر می باشد:1- روش Fellenius بدلیل دقت کم توصیه نمی گردد. 2- حل فرمولهای روش Spenser بسیار مشکل و وقت گیر می باشد همچنین در بسیاری از مواقع جواب غلط بدست می آید لذا این روش توصیه نمی گردد.3- روش Bishop روش نسبتا خوب و قابل اعتمادی است اما در شرایطی که نیروهای خارجی از قبیل زلزله در کار باشد و همچنین برای خاکهای چسبنده دقت آن پایین می باشد.4- روش Janbu یکی از بهترین روشها می باشد که علاوه بر دقت بالا حل آن نسبتا ساده می باشد.5- نتایج حاصل از روش Finite element بسیار نزدیک به نتایج حاصل از روشهای Bishop, Janbu می باشد که اعتبار این روشها را تایید می نماید.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 1980

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
نویسندگان: 

عرب خدری محمود

اطلاعات دوره: 
  • سال: 

    1380
  • دوره: 

    2
  • شماره: 

    6
  • صفحات: 

    81-91
تعامل: 
  • استنادات: 

    0
  • بازدید: 

    1571
  • دانلود: 

    0
چکیده: 

اندازه گیری مقدار بار کف رودخانه ها با مسایل و مشکلات زیادی روبرو است. به این دلیل معمولا مقدار بار کف را بصورت درصدی از بار معلق در نظر می گیرند. این نسبت بسیار متغیر بوده و لازم است با اندازه گیری های واقعی حدود آنرا در هر شرایطی تعیین نمایند. یکی از روشهای پیشنهاد شده برای این منظور بررسی رسوبگذاری مخازن می باشد که در این تحقیق مورد استفاده قرار گرفته است. بدین منظور ابتدا حجم رسوبگذاری سه ساله در یک مخزن فصلی به ظرفیت حدود 800 هزار متر مکعب واقع در مسیر رودخانه چمرود کاشان از طریق نقشه برداری و عمق یابی معین شد. براساس وزن مخصوص ظاهری و با فرض دلتا به عنوان بار کف و رسوبات ریز دانه دریاچه ای به عنوان بار معلق (با لحاظ حجم ترک و شکاف ایجاد شده در رسوبات خشک)، نسبت بار کف به معلق معادل 31 درصد برآورد شد. در مرحله بعد منحنی های دانه بندی رسوبات دلتایی و دریاچه ای به دو روش مورد بررسی دقیقتر قرار گرفت و با کسر ذرات مرزی از اولی و اضافه کردن آن به دومی و بالعکس سعی گردید میزان برآورد اصلاح شود که در یک مورد نتایج تغییر کرد. با توجه به اطلاعات ذیقیمت بدست آمده، استفاده از این روش در مخازن فصلی و دائمی توصیه می شود.

آمار یکساله:   مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید 1571

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesدانلود 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesاستناد 0 مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resourcesمرجع 0
telegram sharing button
whatsapp sharing button
linkedin sharing button
twitter sharing button
email sharing button
email sharing button
email sharing button
sharethis sharing button