مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

865
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات سرعت دورانی خردکن چکشی، دما و زمان هم زدن بر کمیت و کیفیت روغن زیتون رقم روغنی

صفحات

 صفحه شروع 71 | صفحه پایان 82

چکیده

 چگونگی استحصال روغن زیتون می تواند بر کیفیت و کمیت روغن اثرگذار باشد. در این پژوهش روغن به دست امده از خردکن چکشی در سرعت های دورانی 720 و 1450 دور بر دقیقه, دماهای هم زدن 30, 45 و 60 درجه سلسیوس و زمان هم زدن 10, 20 و 30 دقیقه از نظر کمی (رطوبت و چربی) و کیفی (اسیدیته و پراکسید) بررسی و داده های آزمون حاصل از آزمایش فاکتوریل در قالب طرح بلوک کامل تصادفی با استفاده از نرم افزار SPSS با سه تکرار تجزیه و تحلیل شد. نتایج نشان داد که افزایش دما و سرعت دورانی خردکن, در مقایسه با زمان هم زدن تاثیر بیشتری بر اسیدیته دارد و تنها عامل تاثیرگذار بر پراکسید, دمای واحد همزن است. در مورد پارامترهای کمی, افزایش دما و زمان هم زدن, منجر به کاهش رطوبت تفاله شد (افزایش کمیت) و میزان چربی تفاله نیز با افزایش سرعت دورانی خردکن, افزایش دما, و مدت زمان هم زدن کاهش یافت (افزایش کمیت). نتایج نشان می دهد که برای به دست آوردن روغن با کیفیت بالا بهتر است, روغن در دمای 30 درجه سلسیوس و سرعت دورانی 720 دور در دقیقه برای خردکن چکشی و زمان 20 دقیقه برای هم زدن استحصالی شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ایزدی خواه، نسیبه، مبلی، حسین، اکبرنیا، عباس، احمدی، حجت، و رفیعی، شاهین. (1390). اثرات سرعت دورانی خردکن چکشی, دما و زمان هم زدن بر کمیت و کیفیت روغن زیتون رقم روغنی. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، 12(1)، 71-82. SID. https://sid.ir/paper/28149/fa

    Vancouver: کپی

    ایزدی خواه نسیبه، مبلی حسین، اکبرنیا عباس، احمدی حجت، رفیعی شاهین. اثرات سرعت دورانی خردکن چکشی, دما و زمان هم زدن بر کمیت و کیفیت روغن زیتون رقم روغنی. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی[Internet]. 1390؛12(1):71-82. Available from: https://sid.ir/paper/28149/fa

    IEEE: کپی

    نسیبه ایزدی خواه، حسین مبلی، عباس اکبرنیا، حجت احمدی، و شاهین رفیعی، “اثرات سرعت دورانی خردکن چکشی, دما و زمان هم زدن بر کمیت و کیفیت روغن زیتون رقم روغنی،” مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، vol. 12، no. 1، pp. 71–82، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/28149/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button