Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,225
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

544
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی برخی عوامل موثر بر استحصال کیفی و کمی روغن در حرارت و زمان های مختلف به هم زدن خمیر حاصل از دانه رقم روغنی زیتون

صفحات

 صفحه شروع 9 | صفحه پایان 14

چکیده

 برای بررسی تاثیر عوامل زمان و حرارت در کیفیت و کمیت روغن زیتون و به دست آوردن روغن بکر, آزمونی با زمان هم زدن خمیر زیتون در سه سطح 10, 20 و 30 دقیقه و دمای واحد هم زن در سه سطح 30, 45 و 60 درجه سلسیوس با سه تکرار انجام شد. در این راستا داده های آزمون توسط آزمایش فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی مورد مقایسه و ارزیابی قرار گرفتند. مقایسه میانگین ها بر اساس آزمون چند دامنه دانکن نشان داد که با افزایش دما و زمان هم زدن, میزان اسیدیته و پراکسید روغن افزایش می یابد, یعنی با افزایش دمای واحد هم زن و زمان هم زدن کیفیت روغن زیتون کاهش می یابد. همچنین نتایج آزمون نشان داد که با افزایش دما و زمان هم زدن میزان رطوبت تفاله افزوده می شود که این افزایش سبب کاهش کمیت روغن استحصالی می گردد. ولی از سوی دیگر افزایش دما و زمان هم زدن سبب کاهش میزان چربی تفاله شده که این موضوع افزایش کمیت روغن را به دنبال داشت, لذا از میان سطوح انتخاب شده در این آزمون زمان هم زدن و دمای واحد همزن برای به دست آوردن بالاترین کمیت و کیفیت روغن گیری زیتون, به ترتیب 20 دقیقه و 30 درجه سلسیوس پیشنهاد شد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اکبرنیا، عباس، مبلی، حسین، اکرم، اسداله، رفیعی، شاهین، و حامدی، منوچهر. (1388). بررسی برخی عوامل موثر بر استحصال کیفی و کمی روغن در حرارت و زمان های مختلف به هم زدن خمیر حاصل از دانه رقم روغنی زیتون. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، 40(1)، 9-14. SID. https://sid.ir/paper/144490/fa

    Vancouver: کپی

    اکبرنیا عباس، مبلی حسین، اکرم اسداله، رفیعی شاهین، حامدی منوچهر. بررسی برخی عوامل موثر بر استحصال کیفی و کمی روغن در حرارت و زمان های مختلف به هم زدن خمیر حاصل از دانه رقم روغنی زیتون. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1388؛40(1):9-14. Available from: https://sid.ir/paper/144490/fa

    IEEE: کپی

    عباس اکبرنیا، حسین مبلی، اسداله اکرم، شاهین رفیعی، و منوچهر حامدی، “بررسی برخی عوامل موثر بر استحصال کیفی و کمی روغن در حرارت و زمان های مختلف به هم زدن خمیر حاصل از دانه رقم روغنی زیتون،” مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 40، no. 1، pp. 9–14، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/144490/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا