APA:
کپیاکبرنیا، عباس، مبلی، حسین، اکرم، اسداله، رفیعی، شاهین، و حامدی، منوچهر. (1388). بررسی برخی عوامل موثر بر استحصال کیفی و کمی روغن در حرارت و زمان های مختلف به هم زدن خمیر حاصل از دانه رقم روغنی زیتون. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، 40(1)، 9-14. SID. https://sid.ir/paper/144490/fa
Vancouver:
کپیاکبرنیا عباس، مبلی حسین، اکرم اسداله، رفیعی شاهین، حامدی منوچهر. بررسی برخی عوامل موثر بر استحصال کیفی و کمی روغن در حرارت و زمان های مختلف به هم زدن خمیر حاصل از دانه رقم روغنی زیتون. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1388؛40(1):9-14. Available from: https://sid.ir/paper/144490/fa
IEEE:
کپیعباس اکبرنیا، حسین مبلی، اسداله اکرم، شاهین رفیعی، و منوچهر حامدی، “بررسی برخی عوامل موثر بر استحصال کیفی و کمی روغن در حرارت و زمان های مختلف به هم زدن خمیر حاصل از دانه رقم روغنی زیتون،” مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 40، no. 1، pp. 9–14، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/144490/fa