APA:
کپیشرایعی، پروین، و گنجی مقدم، ابراهیم. (1392). تاثیر آب گرم, اتانول و بخار اسیداستیک بر خصوصیات فیزیکی, شیمیایی و حسی میوه هلو رقم البرتا (Prunus persica Batsch var elberta). مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، 14(1)، 59-72. SID. https://sid.ir/paper/28218/fa
Vancouver:
کپیشرایعی پروین، گنجی مقدم ابراهیم. تاثیر آب گرم, اتانول و بخار اسیداستیک بر خصوصیات فیزیکی, شیمیایی و حسی میوه هلو رقم البرتا (Prunus persica Batsch var elberta). مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی[Internet]. 1392؛14(1):59-72. Available from: https://sid.ir/paper/28218/fa
IEEE:
کپیپروین شرایعی، و ابراهیم گنجی مقدم، “تاثیر آب گرم, اتانول و بخار اسیداستیک بر خصوصیات فیزیکی, شیمیایی و حسی میوه هلو رقم البرتا (Prunus persica Batsch var elberta)،” مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، vol. 14، no. 1، pp. 59–72، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/28218/fa